打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] -此POST已完-

回復  foolruner

改名已啪 自己單機玩
呢D野邊有人記得
017758258 發表於 30-12-2015 16:51

仇口可以好記得
回復 支持 反對

睇完成篇, 唔知點解覺得成個故事好無聊,
首先你唔知為乜被鎖AC,
比著好多人都唔會重新開始,
重新開始得姐話想享受隻GAME, 好懷念以前既感覺,
重新開始但竟然幫人代練200-250, 我冇記錯應該280億經,
HA 好似唔係好make sense, 樓主除左想玩麒麟AC之外都一定唔會咁做,仲有, 代練係違規。
而且最好笑既係,
喺巨商, 代練收費既人幾乎全部都係外掛利,
你行得出黎撈偏, 好難令人信你唔係外掛.

除非你係專爆人AC
你開大頻反而有反效果,
果D真係用外掛搵食既人笑緊你炸-.-
然後你又話比人屈用外掛, 昆人,
好合邏輯WO

喺依個CASE根本,
D人如果信你唔係既, 你唔洗出聲都得.
D人覺得你係既, 你點講都冇用,

以前我玩港巨時, 你話幫人代練, 等如話自己係外掛利,
唔係外掛利就係專爆人AC,
所以你叫人點信你?
回復 支持 反對

回復 53# 瘋了!之比~

咁買家本身搵人代練,佢唔係搵外掛代練,係真係手動個種.
咁人地搵手動代練,我問同佢開個價,同埋我都有同佢講我手動升上250大約20-30日
佢地默認代練=外掛 呢個情況我真係唔知 我港巨剩係玩過未有2轉時期.
咁買家同我 都有共識係手動去升,咁佢地要搵外掛代練個價去比較合理嗎?
之後你話爆AC 如果我要爆AC,我會唔會開一個貴價?同埋件事未吵之前,買家同我覺熄事寧人,唔好理佢地就得,照搵我代,我就同佢如果佢地為人係咁,我都唔志在係呢D小圈子團,就同佢講唔代練啦.如果我有心爆佢AC 有需要拒絕同嘈東風堂班人?佢AC本身已經有1馬4神,要爆我直接入去封石 潛水就OK.
至於代練係違規,呢個我都唔清楚,但我地咩都未開始,提出搵人代練係個買家,我只係有興趣去傾下價.
回復 支持 反對

總之就係你貪馬套先搞到敢大件事
多數團頻想搵人代練都係講笑吹水,你認真走去密人就 ...
魔界幻龍 發表於 30-12-2015 23:38

咁我自己真係未有野要升 我主力得主角 都250左 再升都係吸高全陣LV,
但幫佢代練,用佢帳號馬打實快過自己主角打,之後VN開埋自己隻人吸經.咁實好過自己主角打咁無效率.仲可以賺到錢
咁佢地要認為代練=昆狗=外掛,我真係無諗過,同埋個買家唔係講笑,我地係真係傾電話講.
咁個買家同我都覺得無問題,佢地班外人要管,要話我係昆狗同外掛,會唔會係佢地多管閒事呢
回復 支持 反對

-0-咁又難怪其他人會出聲..升280億=馬套wo
係我就算唔係團頻講.都會密當時人叫佢唔好咁做喇--
而且團裡面有個人代升.出咁高價.都怕有咩事發生((如:爆AC.拎完野唔升之類喇
都時又一堆野煩...所以話團裡面D人最好唔好有金錢瓜葛.太煩
回復 支持 反對

咁呢個係信任問題 你話怕爆AC,咁相反我升完佢唔找數都得咖
咁買賣雙方都互相信任,事情未開始,咩都未發生
旁人就叛我有罪,就算出事,咁係買家信錯人,同埋我會受到法律責任.我同買家都成年人,當中有咩風險緊係會評估個
咁你話私下提下叫唔好咁做,我會接受到,但會唔會直接判我外掛+昆狗罪名落我身份
回復 支持 反對

30日只係俾個最慢期限姐 姐係DEADLINE
咁正常日日打捉12粒鐘緊係唔洗咁耐 我自己隻主角都係打左3個星期250
咩知名度就無謂,買家搵人代,佢信得過我.出事就係雙方責任問題.因為個買家本身係團都係埋唔到堆個D人,平時搵人一齊升LV,得我會願意去同佢一齊打怪升.
咁我都只係幫佢一個升一次咁大罷,洗咩要咩知名度之類.
個陣東風堂個莫古咬住我話係昆狗,係因為佢要用人地外掛代練個價去比較我價,所以話我昆狗.
佢地覺得人地用外掛代練平,所以就唔准你收得貴人手代練,個陣我同佢地講道理佢地根本唔識轉灣去諗
回復 支持 反對

食得咸魚抵得渴
搞得代升
無番敢上下知名度,信用度,根本無人信
起碼都要毒到接近全陣250,十幾個新手吸手 ...
魔界幻龍 發表於 31-12-2015 01:06

事實證明你已錯
因為有人信XD
回復 支持 反對

睇完成篇, 唔知點解覺得成個故事好無聊,
首先你唔知為乜被鎖AC,
比著好多人都唔會重新開始,
重新開始得姐話 ...
瘋了!之比~ 發表於 30-12-2015 22:08

總記得曾幾何時有人代練……
我記憶何來呢?
回復 支持 反對