打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 依家D人唔識放冰打地怪?(放左片)

有些神人 低戰就在可以打了
回復 支持 反對

唉..咩野水火不容..7左咪認左佢囉..搞到而家肉酸..要D細既幫你護主?我無玩既..睇唔過眼姐
回復 支持 反對

回復 17# 傻西瓜

你真係好大量呀><原諒我咁小氣繼續同你地嘈不過見你好似唔係好識睇句子,咁我唯有將就下你用POINT-FORM啦
1.拍片係你地叫我拍黎證明夠打,唔係用黎證明我打既時間
2.我好似無否認過有時會幾秒出左左黎-o-
3.我5樓好似講過斜角/封唔切冰會走場lol(我估2秒內應該出得番黎XD可能有樣野叫走場外掛我唔知呱?)
4.我真係未見過外掛要特登揀1批1批怪咁黎打架囉
回復 支持 反對

回復 23# 494959640

呢位7頭邊位?
乜野護主呀?我7左係邊到??

無啦啦話我7 ?
我只叫人拍片 ja,我無出過聲話佢外掛架bo

唔知頭唔知路就咪能插把嘴diu錯格離先得架
回復 支持 反對

笑而不語,我日男都做到13秒打完一堆人馬,毒刀20秒打一堆親兵真係唔難,高lv少少細場分分鐘10秒打完
回復 支持 反對

回復  水火不容

拍條片放上黎 等我地收下聲
頭香係你啦
...
魔界幻龍 發表於 11-8-2015 15:33

一睇就知詭辯
回復 支持 反對

回復 26# 水火不容

好啦,我等大家知頭知路D啦
如果你就係你ICON入面既東邪
咁我原文所講好大量唔開我名同唔肯俾我組證明我無用外掛,個個咪你囉LOL
不過你又岩既,你的確由頭到尾無講過我個名
可能我先入為主覺得你係我隔離,就以為你口中所講"用緊外掛既團友"係指我姐
亦有可能唔係你踢我既,可能又係咁岩你講完句"你技術咁高我地團唔岩你入",就有人唔小心禁錯我名踢左我啦
回復 支持 反對

回復 30# 彳圭亍

你都on99,名都記錯?,仲話等大家知頭知路d , sor lun jor?

到今時今日 ,仲未知係邊個話你。就入落我到   

講番句公道說話,
個晚咁岩見到呢個post ,click入黎睇都無片 (原諒我無睇過你篇潮文 sor9ry)
先叫你up片 , 你呢d人係唔係外掛我真係無興趣去求證咁多
回復 支持 反對

回復 31# 水火不容

咁ON9既名我諗我唔會記錯既~.~
不過你鍾意啦,我無相你實岩架@@
應該係我眼/腦既問題
回復 支持 反對

回復  水火不容

咁ON9既名我諗我唔會記錯既~.~
不過你鍾意啦,我無相你實岩架@@
應該係我眼/腦既問題 ...
彳圭亍 發表於 11-8-2015 21:20

小d廢up啦,我diu你我會認係我

東邪個名on9? 你就係on99啦,金庸聽過味呀?射雕英雄傳睇過味呀? ng lun sek ?讀多d書啦

但事實唔係我就味能係到扮哂野啦
回復 支持 反對