打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 台巨好快步港巨,日巨後塵,成為最短命既網上遊戲

外掛多==巨錢多== 一年可以搵成萬億巨錢(一係你大把錢買點數再賣野,一係你用外掛)
**我打死都唔信你可以唔 ...
WkC1994 發表於 9-7-2015 04:22

個人認為台巨頂唔到幾耐
回復 支持 反對

快能D汁
回復 支持 反對

個人認為台巨頂唔到幾耐
jacky123200 發表於 10-7-2015 22:55

港巨10年先跌到10HKD
台巨開服有冇1年跌到4HKD
回復 支持 反對

我淨係想要港巨留低
其他巨除左開發商既韓巨執晒都唔關我事
回復 支持 反對

我打呢D廢話無用,最緊要既係有沒人肯做
少買外掛錢,同用外掛
我自己玩左一個月,一星期一次點200$HKD數,6帥,就黎合神
眼見周街外掛料,點品,自己都玩都灰灰地

先前玩港巨,個ac玩左4年,點知到5月話closing,我當堂傻左,襯左佢差唔多3萬hkd
之後長on日巨,見到樂古兄弟個個都話下一個會日巨,
之後我都怕怕都,寧願賤放日巨ac,到放左後,最後佢真係closing==

而家轉玩台巨,見到周街咁多怪品,材料,點品,我都驚,我都唔想再買點,個心真係想用外掛玩
但我唔係長on,一星期六日14小時長玩,二轉up得快,跟團搵人帶升,買裝唔難。
但呢個情況無人覺得怪咩,台巨根本就係呢5年既港巨倒影

我覺得而家D人與其用hkd買巨錢,倒不如拿黎買點,到真係一班人買巨錢,你D錢咪同港巨一樣,放落大海,巨商結束營運

**真心,一班人玩大台巨,你唔好諗住台巨長命
回復 支持 反對

回復 9# 傻浪浪

日巨D人真係多謝佢-- 送300hkd落海,搞到成個日巨比人封我只可以講300hkd對佢既價值真係好低
回復 支持 反對

支持巨商
回復 支持 反對

我打呢D廢話無用,最緊要既係有沒人肯做
少買外掛錢,同用外掛
我自己玩左一個月,一星期一次點200$HKD數,6帥, ...
WkC1994 發表於 11-7-2015 21:57

其實, 有錢賺, 理佢全巨商外掛咩, 天使之戀都有人做出黎LA
回復 支持 反對