查看: 5506|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 台巨好快步港巨,日巨後塵,成為最短命既網上遊戲

外掛多==巨錢多== 一年可以搵成萬億巨錢(一係你大把錢買點數再賣野,一係你用外掛)
**我打死都唔信你可以唔用點玩,一年可以搵成萬億,就算有廠,你都無可能可以咁短時間搵咁多
點品多(D人用巨錢同人買多過買點)
日巨同港巨大多都係係呢個情況下結束營運
當然,港巨主要結束營運原因係巨商營運權無法再續

有玩港巨同日巨既,你可以分析一下,
我港台日有玩,,我用以往既經驗去分析
歡迎你對我既諗法作批評

最後比各位玩家提示:如果你想台巨長命D既,希望你地以正當方式玩,減少買巨錢同唔好用外掛,
你地比錢個班人搵,你只係幫手推走呢隻game
你地做少D呢D野相信台巨可以更長壽
回復

好主就咪開呢d post,你爆晒d內慕出黎味盞搞到d人轉第2d服,仲要靠台巨頂呢個坑頂住架,一日有台巨佢其他巨先有一個樂土,就好似當年港巨綿頂住,同埋,你開呢d post都改變唔到d咩,掛佬點會聽你講走?一樣咪又係so周屎,都係唔知頭唔知路去個度頂多陣啦
回復 支持 反對

講黎都無意思 有錢會唔搵 有外掛會唔用
所以d掛仔彩你都傻 不過台巨真係好快好似港巨咁
回復 支持 反對

順其自然啦;P
回復 支持 反對

唔買錢唔用外掛點升兵賺錢搶人城^^
回復 支持 反對

最好汁柒晒佢*_*
回復 支持 反對

外掛多==巨錢多== 一年可以搵成萬億巨錢(一係你大把錢買點數再賣野,一係你用外掛)
**我打死都唔信你可以唔 ...
WkC1994 發表於 9-7-2015 04:22

有遠見~~台巨好快就支得....

加入國巨,印巨~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

:sleepy:日巨區就有個外掛仔好猖狂啦
帶晒頭盔話自己用300蚊人民幣買外掛滅人地團

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4518444&extra=page%3D1 <貼子 請看一看

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

日巨區就有個外掛仔好猖狂啦
帶晒頭盔話自己用300蚊人民幣買外掛滅人地團

http://www.nakuz.com/b ...
傻浪浪 發表於 10-7-2015 07:12

無計 外掛仔=自我感覺良好ma以為有外掛大晒。
回復 支持 反對