查看: 16141|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 災厄全面更新問題,要鬧爆

相信今天出新災大部份玩家都主要去玩新災
同時依家災厄所有地圖既玩法都一致
4a都唔再有用
與此同時,本人今日走左去鎖場獨自玩下最終的絕望
只係去到爆第二個牆,就已經哂左5分鐘時間(手上拿著弒神)
平時一分鐘都唔洗,一個人都可以於一分10秒內爆哂兩個牆
過左兩隻雷比屍仔既第三個牆
我轉用電鋸爆
都比平時慢左多倍
level就算有幾高都有排r個牆
冇左攻max真係比平時慢左好多
大家不妨試下,然後做個討論。
回復

我係有錢又有人要槍先會派
又或者我爆錢又有需要洗槍的時候
不過唔理我有無錢,死都要我俾槍個D
送CSO BGM live門票一張不用謝
回復 支持 反對

回復  wildon0811

D人就係咁,算唔算係寵壞左
GiantStep 發表於 18-2-2014 20:12

我都覺.可能係D人有槍既係唔係都比.搞到佢地以為比槍佢地係天經地義既...我以前都成日玩災.自從有依D咁既情況我都小左玩災.
回復 支持 反對

人地要槍..我多數都會比..但我要有大量資金先
回復 支持 反對

a包而家得返11lv
回復 支持 反對

回復 31# wildon0811

D人就係咁,算唔算係寵壞左
回復 支持 反對

派比佢唔係問題.而係D人係咁問你槍槍槍.派左比佢又幾秒佢就比人殺左.晒左把野.我派野既標準係380血以上先會派.我未MAX都唔會派.派左比佢佢地當你老奉咁.唔比槍就爆晒粗咁.家陣奉旨比咩? 佢有禮貌既就算未MAX我都會派.
回復 支持 反對

其實派槍都係等大家打快d姐,做咩要咁計較=.=
回復 支持 反對

回復 27# 粉皮一塊

講真..我冇話一定要派..   派唔派係你既決定..不過人地都開到聲話要把槍..
    你唔派你咪出句聲..又要唔出聲呢D先係最激氣..
    不過我打災多數用自己槍...人地要咪比.
   除非佢好不禮貌
回復 支持 反對

對我黎講現在咁方便好多啦~唔使自己按升,扣左血升lv又可以回,血上限同避彈衣都多左
對我個人黎講快慢唔係問 ...
147augustus 發表於 18-2-2014 14:11

合作打真係好爽,一個人打根本冇咩作為
而且哂好多時間,除非你拿黎試槍
回復 支持 反對