查看: 3876|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》2月11日消費活動

香港版《SD高達Online》於是日維護後推出消費回饋活動,只要玩家們儲值或者消費指定數量即可獲得豐富回饋,有意參加活動就記得留意活動詳情啦!

消費回饋活動

活動時間:2014年2月11日 維護後 至 2014年2月18日23:59
活動內容:於遊戲內消費滿指定M幣,即可獲贈對應條件的獎勵。

回饋項目一:活動期間累積儲值10,000 GO點到遊戲帳號的玩家可獲得:(SR)突擊自由高達(流星號) +(S)自由高達(高機動 空戰模式)+ 5000經驗值膠囊(滿)x50 + 特裝點數強化卡 x200

回饋項目二:25600M幣
獎品:(A)高達AGE-1 古蘭沙型 + 5000經驗值膠囊(滿)x10 + 特裝點數強化卡 X10

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

今個月咁早就出消費活動嘅

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
〝小趙﹏* + 5 event

查看全部評分

回復

copy錯定係g1出錯??

獎品:(A)高達AGE-1 古蘭沙型 + 5000經驗值膠囊(滿)x10 + 特裝點數強化卡 X10

什麼意思, 係轉點定消費??  講d唔講d.....按正路就應該係消費...

不過平時分開3part 消費由100幾十蚊到450蚊不等....而家轉成$256蚊????
回復 支持 反對

copy錯定係g1出錯??

獎品:(A)高達AGE-1 古蘭沙型 + 5000經驗值膠囊(滿)x10 + 特 ...
雷臣 發表於 11-2-2014 16:04

第二個應該係消費
BTW,可能佢下個禮拜更新又出多個消費活動賺多d錢

10000go點計劃亦持續進行中...
回復 支持 反對

出公告班人已經有咁hea得咁hea了
回復 支持 反對

出公告班人已經有咁hea得咁hea了
yuzukiN' 發表於 11-2-2014 16:08

一直都係咁

G1:唔理咁多 出左先!有咩事再慢慢改!吹咩
回復 支持 反對

一直都係咁

a90600858 發表於 11-2-2014 16:10

意見接受,態度照舊
回復 支持 反對

第二個應該係消費
BTW,可能佢下個禮拜更新又出多個消費活動賺多d錢

10000go點計劃亦持續 ...
a90600858 發表於 11-2-2014 16:08

我睇怕部SR大機流星號有排吊係度.....可能會同SR NU 甘樣放上幾個月再出幸蛋再出低機率M自定???

老手可能仲記得以前部SS自由(突自) 出左一次公會獎, 之後就放係排名頭3位既消費獎, 拖左好耐再出幸蛋(特低機率)

再好耐之先出M圖  
到而家就狂送了~.~
回復 支持 反對

一直都係咁

a90600858 發表於 11-2-2014 16:10

我估佢後面可能會改通告.....而不另行通知XD

所以唔急既朋友最好等多幾日,  廢事佢又改...
先好入點消費  

PS: 送的那台A機我看過, 不算差, 1武斬人 2武正常光槍 3武超視, 有回彈技, 但說很強也又是...不過幾平衡
回復 支持 反對

等消費呢架 , 唔係主要材料機,可慢慢等待~ ~
回復 支持 反對

gameone呢個公告好古怪

淨係出256蚊 同 轉點1萬Go

好似好急收錢咁
回復 支持 反對