查看: 7123|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 追數, 估下g1幾時補數

啦, 今次到我中招了, 今日岩岩忙完展會反來, 開部電腦上sd睇下派左獎未

點知只收到儲機獎但關於消費獎方面就毛都冇條

我已經消費過左hkd 450元啦, 緊係問下gm 大大佢乜情況
消費時間我就一定冇搞錯啦,消費金額都一定足數
話晒玩左2年消費獎....

大家估下g1會幾時補數

定係走數

定係一句查下先, 跟住當冇左回事

最後更新:
已在9月17號(即7天後) 補回, 儘管還是有
其他玩家表示未補齊等等
錯就係錯, 打就要企定, 今次又有其他玩家表示不再入點
可惜玩家人流又流失了一些

對了, 我發現一個網上平店買go點 比較平, 比係去 7仔買 便宜2成半左右  (即係*0.85)

有興趣可以留言我會pm連結 但事先申明我同賣家係冇任何關係
至於點買, 在該網上平台上的教學可以參考 (此平台在中國及香港非常出名的, 就不說了)

更新情況:

第一次電郵回覆表示 需要重新提供一次資料, 已提供
第二次回覆表示需要跟進

ps: 如大家有類似問題, 又不怕麻煩, 可以不停重新開新電郵追問, 效果會更好
如果只是第一封電郵回覆, 一般gm很少跟進, 就算跟進都要24小時以上
回復

走數?我驚佢最後個結果玩唔起
回復 支持 反對

期待補數中~
回復 支持 反對

走數?我驚佢最後個結果玩唔起
hide001002 發表於 10-9-2013 20:33

岩岩更新左,,,

佢又要我再一次將acc 等資料俾多佢一次,   真係懶..

如果我平時做生意,同樣既資料要問幾次, 我估客人直接唔理我就走
回復 支持 反對

回復 4# 雷臣

呢一套對G1無效sorry
回復 支持 反對

應該唔會走數既...好耐之前第一批 高達原型機...都拖左好耐最後都有派
然後又有一次派錯機 Ar勇者式果次 但係派錯左就無再換番 直到現在...
回復 支持 反對

我已經確定係指定消費時間內花光了>45,000 m
但我收到既竟然係力天(魚雷)...
都唔知點算好...
今次真係第一次遇到今既情況。
我唔驚佢走數(因為佢走數後果好嚴重
我最驚既就係 佢唔肯承認派錯獎, 之後就揚長而去, 不帶走一片雲彩~  (受唔起打擊, 傻左)

我部亥伯龍呢?  我部破甲裝蔚藍呢?
GM訓醒未嫁?
今嚴重既錯都可以犯!
真係唔可以原諒呀!
回復 支持 反對

經過今次件事, 我諗大部份一直支持SD既玩家, 唔會再比錢玩囉, 我已經係指定日期內消費左45000M啦, 一上見到無派, 又唔公佈話未派, 以後再有咩咩機送, 比幾多錢玩都無用, 根據Contract law, 如果Offeror無理行原先既合約, 就可以叫做fraudulent misrepresentation! 睇下佢幾時比人告!!
回復 支持 反對

跪求版主幫忙跟進 追數 追數
回復 支持 反對

對了, 我發現一個網上平店買go點 比較平, 比係去 7仔買 便宜2成半左右  (即係*0.85)

有興趣可以留言我會pm連結 但事先申明我同賣家係冇任何關係
至於點買, 在該網上平台上的教學可以參考 (此平台在中國及香港非常出名的, 就不說了)
雷臣 發表於 10-9-2013 20:31

我玩了沒多久(有4-5個月吧)可以PM我嗎?
回復 支持 反對