打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關beanfun!帳號被偷點數件事(同大家講聲)

以前個千千有好多點數,俾人偷晒未
回復 支持 反對

之前我都試過比人偷點 問完黑橙 佢話D點比人轉左去左大陸網頁遊戲度 之後就叫我報警 完全冇其他行動
回復 支持 反對

回復 42# 暴走機械

我個版本,同你完全一樣...     你之前發生左,有冇報警????  唉...
回復 支持 反對

我好內都冇買點同入過BF
但見CSO有得改名咪買下
未入到BF就彈左呢句

入到BF禁大事記一睇
口中即講左句Oh My God
3月到8月個BF AC 都俾人入過

3月

4月

圖唔放咁多
但D記錄編號我只能答你就真係超多

我睇返我個BF AC由5月開始就俾人日日入

4月
記錄編號共80個

5月
記錄編號共193個

6月
記錄編號共260個

7月
記錄編號共350個

8月
記錄編號共70個

睇到我冇野好講

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 44# 吞拿瑜a0a

唉... 你完全答中我發生果D野=.=不過我唔識整圖上去,如果唔係同你果個係一樣
但一樣偵測到你帳號有存在危險.. 初頭我都唔知係咩黎.點知一上分身AC  D點數冇鬼曬..
睇返D記錄又好似冇咩野咁... 唉... 而家極灰對cso...  由其狗黑橘不負責
回復 支持 反對

回復  吞拿瑜a0a
唉... 你完全答中我發生果D野=.=不過我唔識整圖上去,如果唔係同你果個係一樣
但一樣偵測到你帳號有存在危險.. 初頭我都唔知係咩黎.點知一上分身AC  D點數冇鬼曬..
睇返D記錄又好似冇咩野咁... 唉... 而家極灰對cso...  由其狗黑橘不負責
yoyo8013 發表於 10-8-2013 19:49

但有人說那是系統的Bug, 說實際上根本沒有那麼多登入紀錄...
回復 支持 反對

回復 46# 血映雪

如果係系統bug 咁點解會特然冇曬D點數, 一個分身AC 又唔值$    仲要我打去問客服,佢查到我被人度用AC偷點數,反應左如果真係系統bug証明左佢BF係垃圾而廢.. 加埋個垃圾[電話鎖]
   佢叫人升級BF..根本厄D玩家既$成基創造一個陷阱玩家放點數落去...  我諗D人離開cso係正常!!!!
    經過今次件事証實BF無論叫人點升級,永遠係一個講大話.. 所以以後我唔會再入點數~
回復 支持 反對

老實講
賠償呢家野明明係橘子可以做到既野
但佢偏偏懶理..錢就繼續收..
報左警又可以點?
d錢會飄番番黎?
不如搵人去消委會投訴橘子
回復 支持 反對

回復 48# smionchiu

橘子狗唔賺$,佢可以做d咩啊,,,   唉... 而家想起都一把火...  警方又未有消息~
   多數都拎唔返d點數了,比我係記者實唱衰佢, 我而家好不滿cso  橘子(狗)不負責的遊戲公司
回復 支持 反對