查看: 8026|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 任務

是咁的,話說岩岩做完個EX任,攞到部咁嘅野,本來已經好唔滿意獎勵轉哂,當我拎到呢部野我仲驚訝了一秒。

部野係租的:|

大家就會話啦:你自己租番反黎都得啦!

咁我就真係冇野好講,唯有請大家自己完左個任睇下啦

其實G1咁樣即係算點呢,連600G都唔比埋你

順帶一提,做左一連串嘅普通EX任之後,得出有一個結果就係:EX任係好明顯地難打左,特別係惡夢的測試工廠,可能我之前冇乜點打過呢個EX任,但第3關有冇可能係咁出追彈砲台(第2批砲台一出出8台追彈)-_-裝左V疫苗雖然搞掂左硬直問題,但本身追彈威力都唔細....任務仲係要冇得加部件,完全唔知人手可以點過.....

睇黎G1真係乜都做得出...

仲有,http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=3203

說好的補償方案睇黎仲未見影......

大家都知道最近有好多BUG,有好多玩家亦出現好多不滿嘅事件,我都對部份任務出現不能領取任何獎勵以致無法繼續進行任務有多少嘅不滿....

希望G1可以正視問題,呀唔係,應該係正視SDGO呢隻GAME,正視我地呢班玩家,唔好再草草了事,愛理不理,我都想有隻正正常常嘅SD玩...

希望SD有光復嘅一日
回復

俾佢時間整bug,佢就唔知整左啲乜
回復 支持 反對

去做自由任 結果得部白蛇
回復 支持 反對

回復 3# klio520

呢個有得睇,做咗盞自己
回復 支持 反對

惡夢的測試工廠炮台果到唔裝V苗跟本就郁唔到
舊時好似4隻OC6/EX全防重EW硬過
^^^^^^^^^^^^^^^
家陣都無呢支歌仔唱...架喇(笑
===================================
對於租機,我深感同情
回復 支持 反對

笑而不語
回復 支持 反對

講真我見到佢有THE-O送我笑左出黎,做完第一個任,HI!中伏!
回復 支持 反對

拎左無得番轉頭?
回復 支持 反對

卡住左落唔到第2個任但係又取消唔到個任....
回復 支持 反對

硬係唔可以搵次更新係無bug...
回復 支持 反對