打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 完美命中精密零件有咩用?

關閉 [複製鏈接]
重狙本身唔係100%命中咩
ZoMble乂幻月 發表於 3-8-2013 19:56

獵戶座同魔鬼上將命中都只有92%
回復 支持 反對

重狙本身唔係100%命中咩
ZoMble乂幻月 發表於 3-8-2013 19:56

所以狙擊槍第一槍好準完全打在準心內
回復 支持 反對

獵戶座同魔鬼上將命中都只有92%
Charlie1012 發表於 3-8-2013 09:23 PM

OK,如果m95加命中有冇用
回復 支持 反對

OK,如果m95加命中有冇用
ZoMble乂幻月 發表於 3-8-2013 21:34

本人沒有cso打一般戰經驗

但個人理解上 魔鬼同獵戶因為可以做到走狙 所以狙擊鏡同命中性能上會有所下降
命中差異的明顯應該體驗係盲狙同遠射  
但其實盲狙係只禁左鍵 左右一齊禁 根本0命都準(90m都能打中身)
另外係魔鬼個狙擊鏡本身係無準心 距離拉遠後子彈就會偏離中心點
我測試過90m的距離 用0命中魔鬼開兩段鏡瞄準頭打
結果係用左10多發子彈無一槍中頭 只能夠打中身

同時都聽過有個似乎未經証實的發現
係指強化過命中的槍 可以用本身miss的子彈打死對方
或者係話加左連發會影響換彈速度等等
回復 支持 反對

但個人理解上 魔鬼同獵戶因為可以做到走狙 所以狙擊鏡同命中性能上會有所下降
...
Charlie1012 發表於 3-8-2013 22:41

你拎把魔鬼上將+3命   有接近蛇姬1命既命中率  但還不如m200
圖中我係故意射手  睇下120m一槍秒唔秒到人

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

...
Charlie1012 發表於 3-8-2013 10:41 PM

如果魔鬼加1命中會唔會有100%命中率?
回復 支持 反對

回復 26# ZoMble乂幻月

CSO只有一把重狙可以達到100%命中  就係鷹眼
其他100%命中既重狙數據圖都係吹水
鷹眼>AWP系列+R93>芬蘭系列+AW50>魔鬼3命+蛇姬系列1命>蛇姬系列>魔鬼2命>魔鬼1命>獵戶>魔鬼>帕克1命>帕克
唔明可以自己開場狙擊之館最遠貼牆射(唔好蹲射)  睇下彈孔係咪同一點

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
血映雪 + 1 大師!

查看全部評分

回復 支持 反對

+幾無乜作用,玩開一般會set場
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

CSO只有一把重狙可以達到100%命中  就係鷹眼
其他100%命中既重狙數據圖都係吹水
鷹 ...
好人c 發表於 3-8-2013 23:23

沒有隼雷? 但你都抽到了 應該測試過吧
個人推介這個點

本身我的魔鬼係2傷3重2彈1連
我已經有3個傷害完美同命中完美
但我暫時都未決定怎樣取捨
因為2傷75m都能夠打到100血 但間中又會出現99
其實cso地圖的狙點大部份只有60-75m啦
回復 支持 反對

回復 27# 好人c

完全正確..想真正感受cso每把所謂100%命中既狙槍既差別去D2門口個窿仔狙T重生點就明
回復 支持 反對