查看: 8896|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 關於狙擊之館/破碎遺跡幾問

1.如果沒有擁有任何重型狙擊槍之使用權,是無法進入狙擊之館/破碎遺跡之遊戲房還是無法開始遊戲?
2.如果沒有擁有任何重型狙擊槍之使用權,會否有機會接到關於狙擊之館/破碎遺跡的特殊任務?
3.因為接受特殊任務後,創造遊戲室預設是關於該特殊任務的地圖,如果沒有擁有任何重型狙擊槍之使用權,如果因沒有擁有任何重型狙擊槍之使用權而無法進入狙擊之館/破碎遺跡之遊戲房,會否導致無法創造遊戲室?
回復

1.無法開始遊戲
2.特殊任務?
3.會
回復 支持 反對

回復 2# qbb95qbb85

1.咁都好啲,我以為連房間都入唔到2.打字果陣冇開住CSO唔記得嗰個任務名叫咩,即係做完會畀800point/一樣隨機物品獎勵嗰個,連做30日會攞到冒險奇兵。
3.同第一個回答有矛盾,我第三個問題係問如果第一個問題答案係入唔到房間,會唔會導致開唔到房(入唔到自己開嘅遊戲室),但係你第一個回答就話無法開始遊戲但第三個就話會,到底係點?
回復 支持 反對

同埋我想講如果你AC咩重狙都無佢係唔會比狙擊之館特殊任務你做,唔通你做冒險奇兵都要比錢做咩,有冇錯@@?
回復 支持 反對

1.開唔到
2.應該有機會
3.唔知
回復 支持 反對

同埋我想講如果你AC咩重狙都無佢係唔會比狙擊之館特殊任務你做,唔通你做冒險奇兵都要比錢做咩,有冇錯@@? ...
abill04064 發表於 17-7-2013 19:33

的確係有機會冇重狙會接到重狙任.....
小弟試過一次......第29日個ac冇重狙接到一般狙館任....拿拿臨合左把蛇姬出黎打完就算
回復 支持 反對

回復 6# kaiziart 你幾耐之前先,唔好同我講1-2年前
回復 支持 反對

回復 7# abill04064

特殊任務完全是隨機的, 即使沒有重狙, 系統依然有機率地指派狙擊之館/破碎遺跡任務給你, 直到目前依然是這樣

沒有重狙的去武器大師到合成
回復 支持 反對

回復 8# HC_Leung 我就未試過啦下,唔想嘈丫,你們點講咪點講,我都唔理
回復 支持 反對

回復  HC_Leung 我就未試過啦下,唔想嘈丫,你們點講咪點講,我都唔理
abill04064 發表於 18-7-2013 12:06 AM

佢地指出你錯處姐,邊個得閒嘈你?
回復 支持 反對