樓主: peter1997657
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 關於Skull-8的實用

我之前已經承認有疏忽同澄清左成件事的經過
你引用我第一個回覆?有乜用? 你說的別人已經說過
再者你話爆 ...
Charlie1012 發表於 15-7-2013 13:30

好心你知衰就編輯/刪文啦, 一入帖第一版就話支野爆唔到頭, 都唔知誤導左幾多人
回復 支持 反對

好心你知衰就編輯/刪文啦, 一入帖第一版就話支野爆唔到頭, 都唔知誤導左幾多人 ...
vccb 發表於 22-7-2013 23:51

諗返起好多年前初初出as50
有人話as50唔好用
搞到一大班人無買到
回復 支持 反對

好心你知衰就編輯/刪文啦, 一入帖第一版就話支野爆唔到頭, 都唔知誤導左幾多人 ...
vccb 發表於 22-7-2013 23:51

假如我編輯個回覆
到時想抽水既人又會話我比人踢爆左 就改POST毀滅証據
結果就係無止境咁抽水下去 我決定唔會改POST 你唔滿意可以同版主申訴

諗返起好多年前初初出as50
有人話as50唔好用
搞到一大班人無買到
raymond268 發表於 22-7-2013 23:55

首先當初出AS50係無強化系統 所以同而家比都唔係完全恰當
但雖然即使+0的AS50在屍3同樣有不錯表現
但相比之下 sk8無論打災打屍都係平平無奇
30%傷害90%連發 比唔上好多強化過的機槍
雖然升過重量同命中 但偏偏金輪跑射就係唔準
右鍵揮刀慢 攻距短 而且無法彈屍
可以講得出的優點 只係話比冇武器既人掛生化或者換緊彈果陣可以攻擊
但1.5m的距離同殭屍打 只可以祝你好運
回復 支持 反對

見到SK8 個樣就唔想買
只是金鑰加巨斧
有巨斧就不用買了 ?_*
回復 支持 反對

同SK7差唔多...支斧又唔係好遠攻距又冇得BUG
我諗用SK7配SK9既效果會更好

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
倉井影 -40 洗版

查看全部評分