樓主: peter1997657
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 關於Skull-8的實用

幾好用嫁,真心唔錯
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

再者你話爆到頭 你當時的對手是什麼?

擺明你人問題啦..我買左SK8屍場實戰試劈開刀第一劈已爆左隻莎拉頭-.-
記住係實戰..

用你隻眼睇完人講野先回真係咁難?
係囉對調呢角色呢d相對既..
我第一下劈落去冇預期過HS..事實上又真係就比我爆死左..
一句到尾即係同一把野用係你同我身上都可以咁大分別除左人問題我真係諗唔到其他..
當然你可以100%賴落晒enimes度既..
反正你爆唔到頭都唔關我事..
gary0723 發表於 15-7-2013 21:19

原來咁都值得炫耀 ?  呢種事真係好似飲水咁平常
你爆唔爆到頭都唔關我事?應該係我同你講先岩
而且人地一早放左圖同片出黎做証
我亦都承認左係自己問題 你重走出黎講爆頭做乜春?
姐係人地食完飯講緊邊個去洗碗 你走黎問人煮左飯未 7夠未?

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
倉井影 -30 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

Skull-8的存在根本是浪費倉庫容量及整體外觀
回復 支持 反對

我認為唔多好用..
回復 支持 反對

把野災厄用黎砍屍好易扣血..
回復 支持 反對

回復 47# Charlie1012

(點解你引用我回復會冇提醒咁得意既)
    你話我同Cavalier都知你game名係咩,
     我想問你點解會咁講,
    無啦啦我點解會知你game名?
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

(點解你引用我回復會冇提醒咁得意既)
    你話我同Cavalier都知你game名係咩,
   ...
ZoMble乂幻月 發表於 19-7-2013 18:25

或者我沒有引用你 所以沒有提醒 cavalier已私下同我講過
你知不知道我game名沒關係 只怕有人想暗中報復而且
回復 支持 反對

或者我沒有引用你 所以沒有提醒 cavalier已私下同我講過
你知不知道我game名沒關係 只怕有人想暗中報復 ...
Charlie1012 發表於 19-7-2013 09:53 PM

唔明,咩有人暗中報復?
回復 支持 反對

唔明,咩有人暗中報復?
ZoMble乂幻月 發表於 19-7-2013 21:55

事後Cavalie會員果日係game搵過我
佢點解唔係樂古同我講 我就唔清楚 呢個係佢自由

另外你問我點解以為你知我game名?
原因唔解釋 但可以話我從來冇同你係game內交流過
我game名你認為有需要知 我就告訴你 你認為無需要,呢個話題就可以結束
回復 支持 反對