打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 成個AC得舊解碼金槍..點算好?

就係舊電解先多神槍,例如:M200等等

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
傻囝0v0 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復

回復 30# calvinngth

(呃帖?)
    我幫你接落去
    冇錢唔好玩CSO
回復

其實我無連環殺陣
更無連環殺陣+8
平時又玩開一般
但係唔知點解我係c3街場
見到d人用連環殺陣+8 又可以下下hs- -
我自己用cso送果d +0又唔得- -
回復

回復 33# mickeymayu

因為D人有練開,基本上由CSO出左連環殺陣之段,C3由"生存"變左"殺C"
回復

回復 32# ZoMble乂幻月

點題a_a
見習版主小心d  因住做唔到版主...
回復

當然繼續抽槍or你自已賣左佢又得~
回復

回復  mickeymayu

因為D人有練開,基本上由CSO出左連環殺陣之段,C3由"生存"變左"殺C" ...
calvinngth 發表於 16-6-2013 00:48

因為殺一隻屍就有3分 生存只有2分 所以好多時會因為這點而改變決定
側如現在的活動 會有一此人入場掛機 通常我會記住掛機人的名字和使用的殭屍
如果係用瑪莉或者中國殭屍 就有很高的得分價值 但如果係普通屍王 就唔值得冒險去殺
另外一種情況係 自己做屍王 見到其他人類在殺掛機殭屍
通常 如果身邊無屍跟我搶的話 我係唔會即刻殺佢 我會讓他殺完掛機 才殺他
因為呢 掛機人本黎就沒有利用價值 沒有保護他的必要
但係果個人類 佢放棄守點出黎殺屍 佢會想死之前也拿到3分總算完成任務
這樣他才會好好幫我做事

咁我回下樓主個POST先  
首先我自己都無隼雷,龍炮,電鋸 都唔認為係放棄C SO的理由
只有BG系列SK系列 AT4同AS50 其實各方面都唔太差
破牆的話BG11可以比得上隼雷 打王AT4都唔會弱隼雷太多 但係第三章之中隼雷優勢會明顯一點
電鋸的話 見過打王係差過AT4 電鋸係用黎玩屍3同戰神專用
總括黎講呢幾種場都好冷門 無咩人真心中意玩 
玩都係洗稱或在團場 神器會由其他人提供 所以唔太擔心 
唯一係玩屍模只有AS50同貝西係悶左少少
回復

其實有冇諗過如果CSO冇出彊屍模式.
CSO仲會唔會有甘多for金同小學雞玩
回復

唔係丫馬- -
cso可能即刻執粒- -
你諗下cso無左 屍3
又唔係好玩過1.6
我諗唔到各位屍災人有留cso o既價值~
回復

唔係丫馬- -
cso可能即刻執粒- -
你諗下cso無左 屍3
又唔係好玩過1.6
我諗唔到各位屍災人有留cso o既價值~ ...
mickeymayu 發表於 17-6-2013 00:47

之前為左做果個新任 都嚐試左玩其他模式
發現好多都真係超悶  玩一次就唔想玩果隻
反而傳統CS 玩家自製果種地圖真係好玩好多
回復