查看: 20085|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 05月14日伺服器更新公告

05月14日伺服器更新公告

香港版《天龍八部2》將於2013年05月14日上午10時至正午12時進行伺服器維護並更新至2.70.0550遊戲版本。對於各玩家的不便,敬請原諒。

[活動開啟]
●幸運大轉盤
 -2013年5月14日至2013年5月27日期間,所有玩家可以通過點擊小地圖中元寶商店下方的幸運轉盤按鈕打開幸運轉盤,使用幸運指針可以轉動幸運轉盤獲得獎勵,使用幸運果可以改變轉盤的獎勵,幸運指針和幸運果可以通過元寶商店購買來獲得。幸運大轉盤的獎勵非常豐富,高級寶石、真元靈珀、真元紫體符、真元橙體符、聚元石、金蠶絲、武魂道具應有盡有!還等什麼,快來參加吧!

●大家一起蒸包子
-活動期間所有等級大於等於20的玩家都可以在2013年5月14日至2013年7月1日活動時間內去蘇州找(291,266)包世榮領取道具(美味蒸籠)組成一支4-6人的隊伍,由隊長使用每位蒸籠後開始和大家一起進行蒸包子遊戲,完成遊戲後即可獲得大量經驗獎勵。

http://tl2.gameone.com/news_detail.php?id=8267&type=1
回復

真元紫體符、真元橙體符? 即係宜家真元咩屬性都有得抽?
回復 支持 反對

恐怖的轉盤有得抽紫橙真元,gm無能
回復 支持 反對

笑喊
仲諗住真係會停下轉盤比少少緩衝下
等d 物價升番少少
回復 支持 反對

仲有幸運大轉盤
回復 支持 反對

天龍等汁啦   成個月都轉盤
回復 支持 反對

唔通G1真係諗住無了期甘上架個轉盤?!
回復 支持 反對

其實我估大家心中有數 game one 唔係抽蛋又或者轉盤 會出橙或紫真元
回復 支持 反對

國服既返卷商店都有個箱
都係有紫體真元 同橙體真元
港服轉輪出 唔覺有咩出奇
回復 支持 反對

既然gameone破壞左個公價
我寧願gameone繼續出抽野
最好日後嘅轉蛋同轉盤一齊出
繼續降低物品啲價錢
等玩家可以上多啲勁石勁裝
唔係的話gameone突然痴左線唔出抽野
提高返啲物價