打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 總要有個了結 版主鎖post吧

關閉 [複製鏈接]
回復  weasel乂銘

你問我答姐老細~ 唔洗話我係狗既~
nixonlyt 發表於 11-12-2012 22:20

又唔記得打符號...

本來想試下講笑...因為我太認真
回復 支持 反對

又唔記得打符號...

本來想試下講笑...因為我太認真
weasel乂銘 發表於 11-12-2012 22:23

定係我認真左...
回復 支持 反對

G1呢D系高層次的搶劫
之前的HWS都系3480拉
見你多人買 米整高Dlo
MythQK 發表於 11-12-2012 17:45

你認真?!
回復 支持 反對

定係我認真左...
dennis05 發表於 11-12-2012 22:24

0認唔認真都冇所謂

學傻仔那講...理解到就得
回復 支持 反對

見多識廣,原來話人係狗呢種侮辱人既說話都可以係講笑
咁當年既"華人與狗,不得內進"應該都唔算乜野一回事
回復 支持 反對

見多識廣,原來話人係狗呢種侮辱人既說話都可以係講笑
咁當年既"華人與狗,不得內進"應該都唔算乜野一回事 ...
iamnotanyone 發表於 11-12-2012 22:38

對於香港人黎講,講粗口問候你屋企人都可以講笑呢樣野好大件事咩?

定係你自己見識小?...有邊個冇用粗口黎同人地講笑?

香港人,係論壇扮有文化人士係冇用

我就認我冇文化,點?
係咪要表演一下堆粗口回你你先肯信個類人?

人地覺得我過火既,我up句s0rry又點話?
不過見到有d唔關事既人成日係到指指點點煩到成隻白蚊咁真係有d頂唔順
有野up就直接引用人,等人地知道
我就唔係次次都會留意回過既帖
冇消息通知我真係留完言就算數
回復 支持 反對

對於香港人黎講,講粗口問候你屋企人都可以講笑呢樣野好大件事咩?

定係你自己見識小?...有邊個冇用粗口黎 ...
weasel乂銘 發表於 11-12-2012 22:52

你講得岩,睇番真係要修改一下我之前既言論
"大條道理鬧人係狗都居然算係幽默,真係可笑"
又唔只香港人既,呢個世界大把人講野係冇乜禮貌
成句說話充滿住侮辱人既言詞,然之後加多句"講笑JA"就覺得冇問題
不過呢,多人咁做唔代表正確,同樣地,少人做唔代表錯
至於條"線"要點畫,方法真係好簡單,將自己代入去俾人鬧既角色,都應該可以解決到個問題(當然,對於毫無同理心既人黎講,呢個方法可能唔太WORK)

你又知其他人係"扮"有文化人士?
你認唔認自己冇文化真係唔關我事
你接唔接受其他人批評都冇問題
所以唔需要問"咁又點"
只不過你既發表既言論係證明左你係呢類人既人辦

你覺得其他人係唔關事,咁你可以唔需要係度回應
如果一個話題只可以俾兩個人參與,根本唔需要用論壇/討論區既發帖功能
論壇/討論區既設立除左係俾唔相識既人溝通之外,另一個最主要既設立原因就係為左俾多於兩個人發表言論
所以唔少討論區/論壇都有設立PM去解決私下溝通呢個問題

再者,既然你覺得自己係冇問題,真係唔使SAY SORRY,真係唔好委屈自己
因為一句咁既SORRY真係要唔要都罷

仲有,你鍾意就入黎睇,唔鍾意/頂唔順就扮睇唔到都得
反正個種"幽默"歪理都唔係太多人BUY
回復 支持 反對

又唔只香港人既,呢個世界大把人講野係冇乜禮貌
成句說話充滿住侮辱人既言詞,然之後加多句"講笑JA"就覺得 ...
iamnotanyone 發表於 11-12-2012 23:34

唔洗講咁多廢話

你唔好理我,我又唔會理你既

你睇完米算
回復 支持 反對

SS圖5800..有咩咁出奇...
G1係咁架啦..
回復 支持 反對

你認真?!
〝小趙﹏* 發表於 11-12-2012 22:26

下 乜依家甘多新加入的,冇人知道HWS一開始出的時候系3480,
我部HWS一開起出就已經合了,果時系5秒同1.8SD的世代
回復 支持 反對