打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 抽G自定的經驗分享: 如何應對愈來愈低的機率?

單機遊戲係有所謂亂數 姐係有一定既亂數表排列方式
例如MH3G當你無出船 掘護石果陣做特定動作 會掘 ...
bboscar 發表於 12-12-2012 12:11

咪就係囉,你根本無得證明抽得中係因為你既方法而中
抽唔中,唔係因為你用左方法而抽唔中
根本無野好講,一切就係運
回復 支持 反對

兩樣都有存在的價值

冇錯所謂的不幸,oc 都係有一定的機率

不幸就好似 道具 道具 道具 副官 道具  ...
雷臣 發表於 12-12-2012 18:23

我唔知係唔係有咩規律
咁肯定出主題機前會係副官道具各樣野喇
正如G自定,白字出SR機無幾十個都有十幾個
抽到紫字既亦有

好多時所謂既方法仲講明唔係必中
咩會提高機會
我真係好想請問聲,點證明到提高左機會??
你又唔係有辦法見到個機率高左
分分鐘抽中都唔關你方法事
變相黎講就係你幫手禁制,中左咪收人錢,唔中你都無損失
姐係空手套白狼

當有10幾20個去搵,緊有4,5個抽得中
正如你個個月買100粒抽,由開服到家陣,緊有幾次中到主題機

係絕對既金錢同運氣面前,所有方法都係虛妄
我儲夠30甚至50部機一次過升OC,實有一部升到

花心恩做實驗同記錄真係多餘,我諗你唔會抽同一部機好多次
或者你話代抽
但係代抽抽唔中,見唔少
只要你既方法/規律,無得包必抽中既,根本就係空談

你係100%抽中,咁就話有用 加上樓主有一點就係佢都證明唔到機率愈黎愈低
回復 支持 反對

台服玩家表示紫字,紅字先中SR好平常
回復 支持 反對

其實我唔係幾明...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

總知一切係靠運氣
回復 支持 反對

路亞紅先中
回復 支持 反對

我唔知係唔係有咩規律
咁肯定出主題機前會係副官道具各樣野喇
正如G自定,白字出SR機無幾十個都有十幾個
...
無名小卒=] 發表於 12-12-2012 19:50

因為太夜了,加上我準備收工

講2句算吧

上次sr新安我都係幾十抽就中

今次sr妖天紫字幾粒先中,god!!!!
回復 支持 反對

我尋日抽左6下插雙卡中SR堕天, 唸住抽多隻SR智天玩, 抽到無晒卡都唔出, 都仲係黃字
回復 支持 反對

姐係咁
你話機率低左又冇證據
我覺得唔夠客觀既
Btw,呢d野最後先得gameone既人知 ...
〝小趙﹏* 發表於 12-12-2012 04:53

又姐係咁, 夠唔夠客觀哩家野, 喺香港地, 連報紙雜誌,
時事新聞, 都好市場導向咁設計出嚟啦!
如果真係搣走晒D"煽情"野, 改個嚴謹D既主題:
<<論累計機率在G自定的作用與擴充卡的使用建議>>
即係擺明趕客啫! 市場鍾意睇加鹽加醋, 有乜野計?

不過機率呢d野, 係咪只得gameone 知呢?
除非佢地肯用D稍為複雜D既方法啦!
我未試過之前, 都唔信佢地咁易估!

最後, 平心而論(=冇乜人會睇),
我由007抽到新安州, 以單抽計,
出SR的周期都差不多, 約40萬G.
有耐心不盲抽的人, 不會見到紅字.
不過D累計機率既作用,
就可能真係要gameone至知(有幾低!)
或者係要嚟博紫字卦!?
回復 支持 反對