查看: 7860|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港彩已死

你講港彩個d情況都唔係第一次 過左一排咪更新返
再小人d都試過- -你見過小艾全日得兩個人企係到嗎 e+成十幾個人 算多了
我覺得e+就咁上港彩吹下水都ok

萌萌係幾好玩 又新鮮
不過e+ d game有邊幾隻係一蚊都唔洗就玩到好勁又好玩嫁- -
如果我係台灣人既話 我就會轉去玩既- -
同埋我覺得冇一隻game係完美囉 你講到萌萌咩都好咁
回復 支持 反對

e+更時裝咪算好   之前連時裝都唔會更囉
你要個個星期大更? 不如你去做gm啊 係咪一星期出二轉 一星期副職 一星期暴風版 一星期之後汁笠

你覺得d人玩game唔應該同fd吹水  咁你係咪認為d人日日只係識打怪升lv  一d交流都冇 會令到彩島變熱鬧

老老實實 我玩過哂國服 萌萌 【內容已被過濾(P01)】  我都係覺得港服有親切感d

同埋有好多野都係我睇你好 你睇我好
回復 支持 反對

回復 15# chimkwanhoi

你唔好成日好似發現新大陸咁啦- -
回復 支持 反對

鬼唔知有咩分別咩- -
回復 支持 反對

你地去玩台服咪去外服區囉- -唔係開個外服區黎做咩
d人要玩台服既話一早去左啦- -你係咁係到講有咩分別有撚用咩
大把game都係死剩幾個人係到玩啊 洗唔洗我介紹d game比你過去宣傳下
而且港服都唔係死剩幾個囉

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
RoyLo -50 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

叫我小朋友- -你老幾啊
你以為個個好似你咁低能 咩都唔知咩- -

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
RoyLo -40

查看全部評分