收起左側

[Jubeat] [bye copious] 平價copious地點集中帖 (停止更新)

關閉 [複製鏈接]
如果聽日GF入到3rd Stage,就開到Summer Holiday了..
咁既進度,,月尾先開得晒歌..?

另外今日係VZ見到個卡名HAIRLESS既玩DM
睇起黎好似上左年紀,玩得都好勁下呢
可能基於前要素睇佢玩份外好睇~
回復 支持 反對

銀星變返做$4了....
回復 支持 反對

回復 252# danny仔仔

呢個我唔清楚不過搵到個有齊歌既FD
大家順返一樣次序咁排對一對就知你差咩歌了
回復 支持 反對

回復 254# danny仔仔

其實你平時打完計AP個陣都有機會拎到~!不過當然係有人3TUNES都傳俾你最快
但係如果你本身冇人傳過,要開返晒我諗起碼個幾鐘-_-
回復 支持 反對

回復 262# enttyes

成日連帖會被扣分呢..Smartgame太多人喇,,有時真係等成半個鐘先有得打
回復 支持 反對

唔知點解講起冇得上網,就會諗有D人本身係唔用卡玩的
不過有D勁人好多時唔知點解會唔入卡玩
結果有時佢冇卡個分勁過自己,入返卡就打唔返=_=
佢地以GUEST身份玩係為左D咩,,其實係咪因為唔想個AP變得太高俾人知佢煲機-.-

另外,佐敦幸運減價變$4了(已確認)

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 2 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 288# Torchic╳小火雞

講返起LUCK話說我仲係岩岩開始係個邊既Starbucks做野成日返夜晚
收工多數見到既個位櫃台呀叔,係有好多計傾的
不過呢兩日夜晚去到都唔見佢
唔知佢係咪已經冇做呢...
回復 支持 反對