打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 超淺談能天e型既走位

關閉 [複製鏈接]
戰場走位:
未開2技前個人推薦中後場好D
因為係開左2技後性能得到飛躍性的提升  此時R  再用甩刀去打  的確唔錯
未開2技前點解唔前呢?
因為你未開2技前通常都係R前狀態 在此時你雖然有強大的MA特性  
但是你可能會忽略了一樣野  應該係幾樣野
第一點,你的刀只有那一把   那一把是除了被人近打之後才會用的刀
我們來談談耶把刀吧!
只有3下連打  仲要有好大的停頓位
如果e個時候有一兩隻包機來打你  你就....
所以你只得番槍可用
第二點,部機既刀得一把仲要係好廢
       因為家陣真係好多神高,地死ew 大量抽彈神機  當然你有v疫苗就唔同la

所以個人推薦未開2技前  在中場2,3武咁打  但係你一定要快d開1技
因為一開始的能天比較低防  開左就彌補左佢既低防
               當然你oc左就唔同    咁係開左2技後你就可以衝上去
                 因為r後既刀有很大殺傷力
以上就係小弟既淺談機評
回復

能天R前有強大既防禦  仲有個比普通盾多出一倍血量既神盾  高系數武器  而且1武最大優勢就係2刀極速倒地(點解你會話係3連打  仲覺得係廢?)
部機令人最大壓力就係支電筒  為左把大力少少既刀  一開技2就走去R    邊個怕你~?
(說好的淺談走位呢?貨不對版   回水)
回復 支持 反對

睇完除左覺得你係亂講之外
仲俾我覺得你冇用過Type-E
回復 支持 反對

R前1武幾時變左3刀
回復 支持 反對

第二點,部機既刀得一把仲要係好廢
R前1武邊到廢,只係低攻
回復 支持 反對

R前15好好用,只係硬直較多/命中低

最強是超視炮
回復 支持 反對

第一:R前得2刀
第二:你話OC咗就唔同,你肯定個個都加血同防?
第三:你肯定把刀係廢?
你根本連架機都未用過學人寫機評?
回復 支持 反對

此時R  再用甩刀去打  的確唔錯
您講緊咩野?_?
回復 支持 反對

R前1武3刀就o左....證明你無玩過
回復 支持 反對

R前1武2刀...
翻去重用1萬次啦
回復 支持 反對