打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 快d入黎睇睇

關閉 [複製鏈接]
栗子你冇野啊   我唔嘈你 你嘈我  你係咪kai kai地架  定   你有小小傻傻系  架   次次你冇啦啦嘈我  
我忍夠你條友   我嘈唔起!?   你就嘈唔   起 啦   唔好以為自己好型啦  先生   其實你係一條冇名小卒咋
咁多口  做咩啊    你咁把炮出黎挽啊     你次次都淆   你咁淆就咪嘈人啦    你冇啦啦嘈人  ed叫冇野做搵野黎做    kai子   都唔知你係咪有d精神問題   唔該你去靑山  睇下你自己有冇精神問題 啦  先生

神經刀上
回復

[潮文mood]

神經刀你冇野啊   我唔嘈你 你嘈我  你係咪kai kai地架  定   你有小小傻傻系  架   次次你冇啦啦嘈我  
我忍夠你條友   我嘈唔起!?   你就嘈唔   起 啦   唔好以為自己好型啦  先生   其實你係一條冇名小卒咋
咁多口  做咩啊    你咁把炮出黎挽啊     你次次都淆   你咁淆就咪嘈人啦    你冇啦啦嘈人  ed叫冇野做搵野黎做    kai子   都唔知你係咪有d精神問題   唔該你去靑山  睇下你自己有冇精神問題 啦  先生    [/潮文mood]

請大家排好隊~~~~
回復 支持 反對

路過...
回復 支持 反對

sasa好正@@
回復 支持 反對

-_-推推推"
回復 支持 反對

唉;樓主  串又唔夠仄串;又腰串;
拎份[[食譜]]睇下自己咩料先嘈吧;
你又唔係堅係唔知自己咩料;;
kaikai聲淆淆聲;貪好聽?
(莪唔係搵野泥嘈呀;1係睇尒唔順眼;4
回復 支持 反對

正7頭-.-....
回復 支持 反對

無收錯acc-.-....真係神神地經...
回復 支持 反對

無收錯acc-.-....真係神神地經...
人渣二世 發表於 6-3-2011 02:14

不錯。 正呀呢句--
回復 支持 反對