查看: 8624|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [elsword]狂鋒武者 vs 末日武者

音量注意..OK炒耳的~囧

求評價..玩左咁耐..始終都唔係太識玩雷文
回復

D聲咁既????= =
回復 支持 反對

一睇就知 人地技術比你好
第二 唔見你有屈佢勁招 如xxzzz..+鎖1/爆加攻/ 閃插
第三 人地屈 xzz 你用xzzz 唔多好接(狂鋒武者)
第四 如果你feel到佢係引你去(狂心轉左果招 用黎捉人) 唔應該沖過去死
我都係玩狂鋒武者 以上意見希望可以令你精明少少
回復 支持 反對

末日的技術當然比樓主強,樓主就說他自己不太懂說狂鋒
不過沒關係,反而是樓主的連技其實不錯了,只是沒留意到可以在牆邊能用XXZZZZZZ來連技
有機會的話,我來跟樓主玩一下吧,連技方面我算是有點心得

主要是要用上各種技能啊...

啊,我知道樓主輸些甚麼了,跟我一樣輸手殘= =
ZZZ[Z]!?按錯了吧XD
回復 支持 反對

一睇就知 人地技術比你好
第二 唔見你有屈佢勁招 如xxzzz..+鎖1/爆加攻/ 閃插
第三 人地屈 xzz 你用xzzz 唔 ...
lion1234 發表於 15-9-2010 12:15

其實係挑戰難度..我成套連:ZZZ鎖1 XZZZ 跳蚤Z Z狼牙 跳蚤Z Z小1閃 ZZZX
回復 支持 反對

D聲沙到我無辦法睇完 = =

睇左第一場
感覺係你用狂峰既時候
唔識用強力而穩定既連技.....
見你咁連技好易自己甩手比人走.....

第2係急進得制吧.....
人地未起身就跳z定先
岩岩起身就馬上>>ZZZ

無升捕捉機會?

XZZZ 係好形...
但一般唔會斬第4刀....
正如好小見人用ZZZ^Z一樣.....
回復 支持 反對

D聲沙到我無辦法睇完 = =

睇左第一場
感覺係你用狂峰既時候
唔識用強力而穩定既連技.....
見你咁連技好易 ...
lhs321 發表於 15-9-2010 12:54

我自己都覺得炒耳= =搞得太大聲

強力而穩定既連技..有冇例子??PS.你講得出泥就月左有人抄..有人抄你個陣唔好怪人就OK

連技方面..我都知好易甩= =跳蚤一衰就掰掰
回復 支持 反對

我知道是很羨慕K大的動作,但[這裡是香港這裡有嘴炮]
這招只要別人Lag那麼一下就接不上了...
然後對手就會串你這講你那的

要穩定的話,雷文還是參考惡給你吧...我的連技永遠會失,我人品差
PS:惡就是lhs
回復 支持 反對

想睇打怪片=v=
回復 支持 反對

唔一開始就比連技係唔想你正係識抄人而無左自己既風格
或者
你自己本身都有一套但係因為K神光環太強而且變成e+咁

既然你問我就講啦....
烈刃最初既連技     最初都係跳Z / 直接ZZZ捉既
之後駁 1至2次 >>zzz   落地接   接番之後直接ZZZ出技就無咩問題

狂峰新增既動作XZZZ  同埋  zzzxz
首先    實驗證明PVP入面     直接zzzxz(斬完第4刀)  最後一發既黑波爆破    係打唔中人的   直接倒地
即使係K神  都只斬3刀
你之前駁完   直接zzzxz 3刀 爆 狼牙    唔錯的

高難度小小既有   XZZ(第3擊取消   似乎唔需要?  我仲未練狂峰  末日本命) >>ZZZ    之後任駁唔怒

花式       XZZ 飛舞之刃
zzz >>^z XZ>>ZZZ
zzz <<> xz任駁

我知道既 只有咁多
回復 支持 反對