樓主: ttimecrisis4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 天意高達 Providence Gundam(廢機?!入離睇過吧)(原創) 機評

又訓唔著,又冇咩熟人上msn,個pps又壞左......唉....
係唔係PSP= =?

仲有, 點解會99比0.....ORZ....
回復 支持 反對

又訓唔著,又冇咩熟人上msn,個pps又壞左......唉....
係唔係PSP= =?

仲有, 點解會99比0.....ORZ.... ...
I=L 發表於 17-4-2010 10:03

pps用離睇片的 =]
回復 支持 反對

pps用離睇片的 =]
ttimecrisis4 發表於 17-4-2010 10:11

唔係交$咩 XD
回復 支持 反對

唔係交$咩 XD
I=L 發表於 17-4-2010 10:19

PPSteam
一個睇電影,動畫,卡通既軟件,免費野 =]
回復 支持 反對

強化點建議:今次,本人唔建議強血或防,若包機強血或防就有甚應威脅性呢?耐打d?喱d野留番剪機朋友做吧..

所以,首選強化的必定係攻擊力,特殊點3點全上,oc點一樣.....

必殺都係一個好建議,不過,本人建議唔好全上,3點至4點好了(特裝或oc點冇關系),因為,包機好少會用到必殺(常規除外)

所以,全攻是最適合天意高達,更令天意高達在戰場有威脅性 =]

ttimecrisis4 發表於 17-4-2010 07:42

隻色水有d難睇 , 注意一下 ~~~

不錯的機評 , 十卜十卜 !!!

=)
回復 支持 反對

如果天意2冇change to f91變形2冇就perfect
回復 支持 反對

天意- -有點覺得唔係幾好用=.=琴日拎部太坦打台天意-.-真係.......不過我覺得佢好擾亂拳機- -神高都驚左佢-.-其實好多人都當天意係拳機咁玩~~因為佢把野真係幾長- -呢部雖然唔係好想合-.-但係都有佢好玩既地方既~~
回復 支持 反對

呢個機評做得5錯
回復 支持 反對

天意係超強囉.如果你玩耐左,你會知道佢甩刀好易用...2刀收刀mca,光槍不是冇用,正面打都一格一格血去,無限飛+波波型大技(外加必殺卡),牛油只係控機用~當敵人掛著爆牛戈時...偷2槍也不錯.
而合天意ge x迷網也有著天意的影子,強化os,自己放個必殺卡,也可以很強大~
不過包來說...最易用的劍是包z(個人認為),可以mca.堆槍.25%加速回彈,近,中,遠全對應,水砲大技鎖敵機,可惜的是沒有太多人長玩
回復 支持 反對

橙哥你都幾得閑 又機評- -
回復 支持 反對