查看: 11293|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 前作玩家數據可移至《天龍八部2》

2010年,推出一款次時代3D武俠網游,即備受玩家期待的旗艦巨作《天龍八部2》。為回應玩家呼聲,《天龍2》將為全球5000萬註冊玩家提供完整的資料平移服務。

以水墨形式表現,佐以三維製作處理,正是這只威風凜凜的“墨虎”精髓所在。虎年敬虎,《天龍八部2》中,它到底佔據了怎樣的地位?發揮怎樣的作用?擁有何種程度的強大實力?

《天龍八部2》正式公佈以來,贏得了前作玩家的空前關注。不少玩家對自己在《天龍八部》中花費大量時間和精力打造的角色、裝備和珍獸懷有深厚的感 情,得知消息後不禁為它們的未來感到憂慮。有感於玩家對前作的厚愛,暢遊決定將全部註冊用戶的完整帳號數據保留,並開放免費同步升級服務,以回報廣大玩家對前作長久以來的喜愛和支持。

官方解釋,《天龍八部》用戶資料將于《天龍八部2》遊戲開啟的同時免費升級,只需安裝《天龍八部2》的全新用戶端,就能使用原有的帳號進入遊 戲,人物等級、心法等級、裝備、珍獸、物品等均不會受到任何影響。另外,《天龍八部2》伺服器中將包含原伺服器,全力保證玩家之間的夫妻、結拜、師徒和好 友等聯繫完整保留。

先唔好講幾耐hk會更新到天龍2
睇下以家既人流 再到去更新天龍2 諗下仲會有幾多人玩
到時天龍2會唔會吸引到更多人玩返??
會唔會又係gameone代理返......

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
榤奇 + 5

查看全部評分

回復

王SER的BUG友點算..的人依家幾日係的BUG分身打1只..幾日打1只,,
點分到諤個係人邊個係鬼
回復 支持 反對

王SER的BUG友點算..的人依家幾日係的BUG分身打1只..幾日打1只,,
點分到諤個係人邊個係鬼 ...
sungodj 發表於 6-3-2010 12:06

吾多明你講咩...    其實如果gomeone吾代理..其他既代理會比gameone更好嗎...
回復 支持 反對

吾明你講咩 --.
回復 支持 反對

吾明你講咩 --.
oscarhhh 發表於 6-3-2010 12:30

《天龍八部》用戶資料將于《天龍八部2》遊戲開啟的同時免費升級,只需安裝《天龍八部2》的全新用戶端,就能使用原有的帳號進入遊 戲,人物等級、心法等級、裝備、珍獸、物品等均不會受到任何影響。

天龍1既野會移到天龍2
回復 支持 反對

我講的bug石人又會移過去..到時唔一定有甘多ser..可能5個變2個服
回復 支持 反對

佢咁樣做有好有唔好
好既係天龍1既人唔洗重新用錢
唔好既係一d新手想玩就更難玩
本來無玩既人入到去一定唔夠天龍1既人打

吸引唔到新人入去玩...
回復 支持 反對

一句講曬
同天龍1冇分別
回復 支持 反對

一句講曬
同天龍1冇分別