查看: 2527|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] \_/(吼!)砍掉重練浴火重生的愛莎 - 其實係放生活圖

由於小弟上一個愛莎錯哂點 , 所以決定心痛砍掉重練 /_\

先上傳一張舊愛莎既遺容
底底^3^... 會唔會比人扣分?(汗)

個名我仲好鍾意架/____\.. so sad

咁我好正常去升lv啦..
點知好運第一炮黎 , 打左第一次1-5就出左件王寶-古代之劍(雷文武)
心諗:愛莎武又唔見比我\_/
因為又唔交易得真係冇咩用(賣都冇人要, 囧rz)
唔記得cap圖就支解左佢啦 ...

之後諗住清哂魔奇d副本佢(個人習慣)
點知打到1-4中等真係出左愛莎武既王寶 囧x100)
好開心之餘我又係唔記得cap圖既 .. -.- 不如話果時跟本冇呢個打算
之後打打下就cap左出黎啦 ..

仲有個謎之隊友上左鏡 = =+

就係呢一場(呢場係困難) , 居然又出多把比我? 囧rz
仲係教左裝備隨機分 , 1/2機會都比我(笑

中等又出困難又出-.-果時我諗巨猩王尾又唔見比我

隨後清到最尾一個任
居然又出了 囧rz
不過係eve武黎 ..

呢個eve武既樣幾得意 -.- 我覺得

大家可見到小弟先得12lv , 出左4個王寶 ..不過冇個有用 囧rz
重點係遲d我都仲要返黎打巨猩王尾 .. (好悲哀)
t_____t

由於比能力等等等等科保特都有用過佢地
所以呢幾個王寶都逃唔過比我支解既命運+_+

之後就升把科保特,我去到呢家正係打左4舊1lv武石 , 用哂佢真係沖到+4 =_=
不過比起那個聽說唔用神石就沖到+7既人當然冇得比 (其實我唔係好信 =_=)
順手插下魔法石 , 有幾多粒唔記得左 , 反正都洗左幾次
第一位出物理攻擊力+8
第二位出物理攻擊力+12
第三位出2%爆擊(如圖
心諗我今日d運唔係用哂啦嘛?
之後唔死心將第一,二位重整
點知出左魔法攻擊力+12
同埋+命中, 心諗科保特都係拎黎打副本架姐(小弟去到4村同人組隊就會用..(自問都幾狗下-_-v))
就拆命中,再入
咁就出左12移速啦 .. :-p

當然有圖睇 \-_-/

最後我就拎住呢身裝快快樂樂去艾德了 ...

今日總結 : 今日好運到爆了 -_-v
不過升到高lv都仲係要返轉頭打巨猩王尾 (該出的不出  囧rz)

我艾爾新ID叫漢王洗髮水 , 大家見到我可以同我打招呼^_^
另有冇吹水公會願意收我?
回復

好難出王尾0.0...
回復 支持 反對

好易左
我有la
仲想放左個王尾
回復 支持 反對

好難出王尾0.0...
小超仔仔 發表於 2-3-2010 17:49

我個之前每日用100耐久都要打左3日先出 囧rz
回復 支持 反對

好易左
我有la
仲想放左個王尾
g89c44 發表於 2-3-2010 17:57

莫非閣下有2個? -.-
回復 支持 反對

可能佢覺得星尾廢--
回復 支持 反對

回復 5# ZIIN-3-!!

係
我想放
要的話+msn
yfta4363@hotmail.com
回復 支持 反對

命黎既==睇運氣
回復 支持 反對

小知識提供: 你第二次拿到卡拉卡拉杖並不是好運, 而是必然

王掉武器會自動分配給隊中唯一適用者, 你的隊型是一劍一法, 卡拉卡拉杖絕對是歸你所有

如果打出來的是班德斯大劍, 那麼你永遠都不可能搶得到, 除非調的是各自吧

如果同隊中有兩個法師, 那就要從兩個法師中抽一個幸運兒囉
回復 支持 反對

猩尾我打一場出了=_= 在時空那時間(逃
所以呢..有幸運就會有..沒幸運..打到累的話

明天請早吧...總會有一天打到

至少我還沒打到毒蠍..打了不知多少天了..唉
回復 支持 反對