查看: 2046|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 媽的---紅軍

睇樂古話紅軍係外掛團, 我入左, 但發覺唔係果回事。但令我激氣係有晚係s11打完交紅名, 剛好俾團長見到問我點解紅名, 我話出去打交, 唔夠一秒即踢我出團, 媽的....紅軍。[[bao_10]]
但果團長我幾尊敬的, 佢地傾私人野都係團頻傾, 凌晨2,3點見到讀緊書的玩家, 會叫佢地off去瞓覺。這令我反省到玩赤壁係咪一定要打打殺殺。007踢我出團,我想佢叻叻, 但我亦祝007好運, 佢令我晒左差唔多2萬蚊的赤壁, e+冷靜落來, 有地想放棄赤壁...好矛盾
回復

2萬幾= =
回復 支持 反對

用得2萬幾個d人都仲會係紅軍= = 講真e個團出左名有問題 好多外掛人都係團入面係你唔知= = 仲有我仲玩緊個時,佢地個團已經臭曬,我只可以講 唔洗為左e d咁既團或者人e唔玩
回復 支持 反對

睇 個 名 同 睇 個 團 lv 已 經 知 道 左 個 團 既 基 本 人 品 = =
可 能 知 道 咩 一 回 事 ~"~
回復 支持 反對

算啦...入其他團吧..[[onion_36]]
講真...2萬幾蚊係隻game到...搞到我想知你d裝點
回復 支持 反對

杰仔, 你錯啦, 我入過紅軍, 了解過先會係度發言, 冇自己主見, 玩game的境界你仲係低下. 我都叫做係赤壁打遍天下,有輸有贏. 有地人可能己經估到我係邊個. 我對赤壁由入世到出世, 心態同境界夠膽話比你地高, 包括傻爪, 我己唔再追求地咩啦, 但同007比, 我仲差佢好遠。等你地有一日突然省悟啦, 你地就知我e+的心情.....無為為大! 以前你殺我一次, 我就整勁個裝同你抽過, e+你殺我十次, 又點呀? 明冇?
回復 支持 反對

紅軍係唔係外掛團大家心中有數
回復 支持 反對

紅軍???哈哈.......好似未聽過[[onion_18]]
2萬幾????好有米[[onion_67]]
不過用了咁多錢先放棄......
2萬幾得來不易呀..小朋友........=="
回復 支持 反對

紅軍???哈哈.......好似未聽過[[onion_18]]
2萬幾????好有米[[onion_67]]
不過用了咁多錢先放棄......
2萬幾得來不易呀..小朋友........=="
LinaMoster 發表於 1-2-2010 15:21
捐比海地D人先好[[onion_26]]
回復 支持 反對

紅軍唔覺有人有神裝
回復 支持 反對