打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 中華紅軍軍團真相

本人係赤壁中華紅軍軍團都督 HK007, 昨天結義在做<<情義集結令>>時被吳國卧龍閣一個叫朱古力的朋友偷襲,問其何故? 指本團為外掛團,故敝都督不得不在此澄清一下。
好耐以前有人指紅軍為外掛團,但本團為一老團,在趙子龍時期已經建立,所以一些老牌軍團都知道紅軍係100%的香港團,都很友善,在此感謝!!!! 紅軍建團總旨係幫助低LV的玩家升到60LV(那時60LV封頂),團規嚴禁亂殺人。但可惜赤壁依家新玩家極少,紅軍已大不如前啦!!! 這是少少紅軍背景。但為何被指為外掛呢?
不錯,本團係有一個結義成日單刷戰場。但該結義自從入左紅軍以後,已不再亂結仇殺人,學會忍讓,且冇呃冇騙,本都督實在找不到理由踢佢地出去。講實在的,佢地係唔係外掛,我都唔知, 只要佢地唔犯團規,唔違犯GAME規則,捉外掛,那是GM的事。
有些人話為左維持正義,那也要先搞清楚才維持吧? 況且有些事係根本維持不了的,eg, 遠的 "人人賞閃" 活動,你能維持正義嗎? 近的魏國只剩下一個首都,GM就是不給你攻城,你又能維持嗎?
白天工作﹑返學已經夠累的了,玩玩GAME減減壓,你又去仇里個憎那個,你不累嗎? 人, 太多仇恨會短命的。
那個唱紅軍為外掛的人,做為一個理性的玩家,本人就不開名啦!!!
紅軍出了不少好兄弟姐妹,本都督會堅持建團理念--熱心助人,嚴禁團員亂殺人。紅軍不惹事,但也不怕事,有我一天,紅軍就不會解散,誰要無理傷害我的兄弟姐妹,就先從我的屍體上踩過去。。。
回復

係我唱你架麻~ 事實怕咩講~
你唔知人地用外掛? 唔好玩啦~ 佢日日係團頻話自己用外掛, 講到我都聽到厭啦
你都同過佢d外掛打走佬啦~
之前相都影埋, 敢做唔敢應

外掛係捉唔晒~ 佢要用, 封一個可以開另一個
我都明白gm既苦處~ 但係唔代表要姑息呢d人law

估唔到咁耐仲要拎出黎講~ 你紅軍d人, 走得都走晒啦
見到好多以前紅軍既人都過晒檔~ 一早話玩外掛個團攪唔大架啦
就先從我的屍體上踩過去<--唔洗十秒就可以將你變左屍體啦

一句講晒, 我就最憎外掛~ 覺得我有問題既~
就黎搵我啦, 我叫~艾爾哈茲~
勁就唔勁架啦~ 但要我認同外掛就冇可能~~~~~
回復 支持 反對

哈哈......玩game的心態及境界唔同,我只求開心減壓,其他的都不太計較。哈
回復 支持 反對

踩你屍體有幾難呀..都督大人
回復 支持 反對

唉...唔好玩啦...冇外掛!?你當我地87定kai子呀?on人~
回復 支持 反對