打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] 優質商店計劃

關閉 [複製鏈接]
應該不限名額嘛。。。。
紅彗星 發表於 5-6-2010 23:22

~_~ 咁仲有咩~~~~意思
回復 支持 反對

我岩岩先見到咋..原來有呢D野架>"
阿然 發表於 16-6-2010 15:31

而家先睇到
回復 支持 反對

# 玩家ID:雞奕
# 玩家等級:38
# 自我介紹:我係燒得又食得既雞奕^O^
# 服務承諾:誠信交易~.~冇可能係昆蟲lo ...
細奕 發表於 28-6-2010 15:48

得1個 a_a
叫佢黎留言先, 仲差一個
回復 支持 反對

第八期評審

SuGaR(書架) 交易區

評審基準:
- 商店口碑                        10 (沒有行騙投訴紀錄)
- 資訊更新                        8 (最後更新半月內)
- 商店物品種類                        5 (外觀套裝為主)
- 商店設計美觀                        8 (有格式及分類)
- 服務態度                        10 (有問必答, 態度友善)
總分: 41

〝萍妹交易區 〞

評審基準:
- 商店口碑                        10 (沒有行騙投訴紀錄)
- 資訊更新                        9 (最後更新七日內) (發現忘記了更新人物等級減1分)
- 商店物品種類                        5 (收點為主)
- 商店設計美觀                        5 (一般)
- 服務態度                        5 (少交流)
總分: 34

☆☆[絕对]夢見の小店[保証]v3v☆☆

評審基準:
- 資訊更新                        8 (最後更新半月內)
- 商店物品種類                        3 (頂棚2件另收牛雜)
- 商店設計美觀                        7 (色彩多,有影片供娛樂)
- 服務態度                        3 (在鋪內非惡意爆粗~_~)
總分: 31

♀東記交易區♂

評審基準:
- 資訊更新                        2 (超過兩個月)
- 商店物品種類                        8 (點品為主)
- 商店設計美觀                        7 (明確分類)
- 服務態度                        5 (少交流)
總分: 32

Mr 壞小孩交易區

評審基準:
- 資訊更新                        10 (最後更新七日內)
- 商店物品種類                        6 (點品+性能裝備)
- 商店設計美觀                        6 (有分類)
- 服務態度                        7 (沒問題)
總分: 39

雞奕交易區

評審基準:
- 資訊更新                        10 (最後更新七日內)
- 商店物品種類                        3 (點品為主,但亦不多)
- 商店設計美觀                        5 (簡單分類)
- 服務態度                        - (開鋪不久,資料不足)
總分: 28

第七期結果

SuGaR(書架) 交易區

Mr 壞小孩交易區

〝萍妹交易區 〞

☆☆[絕对]夢見の小店[保証]v3v☆☆

♀東記交易區♂

下一期截止: 8月1日
回復 支持 反對

玩家ID:天曉月
玩家等級:40
保薦理由: 沒不良記錄,整簽名好令添,同佢有幾次既成功交易紀錄 ...
jacky672 發表於 6-7-2010 19:20

~_~ 自薦?
回復 支持 反對

保薦633啊   
我學小孩咋   見佢點打就跟番佢=.=
唔岩咩-,-   有咩錯處  請指出 ...
jacky672 發表於 7-7-2010 19:29

冇事~_~ 我眼花睇錯
回復 支持 反對

睇見萍妹依個(發現忘記了更新人物等級減1分)笑左
SUGAR-BB 發表於 10-7-2010 14:06

資料更新都好重要架, 當有競爭既時候我就要雞蛋裡面挑骨頭 @@v
回復 支持 反對

羊~~
夢見之小店改做

其他照舊~
thx
YAGAMII 發表於 13-7-2010 09:53

~_~ 你個account呢?
回復 支持 反對

改左名~_~
YAGAMII 發表於 17-7-2010 19:14

只能當你是新的 @@
回復 支持 反對

動漫節後更新XD
回復 支持 反對