打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家覺得今次送閃活動公平嗎?

唔可以話唔公平~
用抽獎既都叫唔公平?
只可以話回溯個樣野做得唔好

點解唔個個有? 因為佢整唔到d閃易唔到law~
講真, 佢抽獎一定唔係亂抽
至少唔多見d外掛既名 (個d名易認到呢, 一睇都知啦)
我亦覺得係赤名出名d既人 ...
jera0304 發表於 19-10-2009 23:00
抽?你話呀,唔該你睇下D名單先講啦,抽既又唔見9線擺攤既人中?根本係GM打名落去派,鐘意就派幾粒,唔鐘意既就一粒都唔中,咁既GAME仲玩黎做咩?等佢同中閃班傻hi慢慢玩囉,我就唔會玩架喇,順便同各位講聲88
回復 支持 反對

好強調同各位講,隻咁既game仲用錢玩來做乜?人地中閃有裝有赤壁金玩,冇閃既仲有得玩?走吧啦
回復 支持 反對

首先..如果gm係用抽既方法..你無得話佢唔公平..就算gm真係揀人黎派閃..都係唔想比外掛拎到..如果佢真係電腦抽..外掛抽中閃又會比你地罵..揀人送又話比人罵..抽又比人罵...你係gm都唔知點好啦-.-
回復 支持 反對

一D都唔公平,點解人地D分身就係咁中
有D人日日上線都冇份,點解有d人嘈完GM就有得拎閃!!!??? 默默地等果D就真係得個等....
一定唔係抽囉,我個朋友嘈完佢,第2日就中....會唔會咁巧合呀....
回復 支持 反對

點會公平丫 正身唔中分身中到冇位放 我日日上足24小時都唔冇份 GM真係叻到爆
回復 支持 反對

都唔想玩 理得佢咁多- -
回復 支持 反對

大家淨係留意e家既抽閃活動,有無諗番佢既一人一閃活動先又話一日一粒閃,但佢自己既問題搞到要抽閃,你覺得公平嗎?明明講左一人一閃變左抽閃 ok fine我無所謂 但佢自己既問題點解要我地面對先,佢自己隻game有bug要我地回ser 回曬所有野,大佬你可以比番d征戰令同釣魚就平息到件事,淨係我地團d人都沖左大把野拎黎賣,有無計佢蝕左幾多先,一味有事就我地拎曬,e家抵死啦無左大部份人玩,遲d又出新game睇下d人仲會唔會同你買點
回復 支持 反對

身邊個個fd都中....
我比佢地玩得耐都冇閃[[onion_50]]
回復 支持 反對

唉~~我結無中果d以經無上,玩左成年日日放工7-8點上到而家抽完
每一日等中,到頭來又係無!!!!!!!!!!!!!!
而家日日上去掛,完全無心機打野,唉.............
回復 支持 反對

唉~~我結無中果d以經無上,玩左成年日日放工7-8點上到而家抽完
每一日等中,到頭來又係無!!!!!!!!!!!!!!
而家日日上去掛,完全無心機打野,唉.............
細細文 發表於 21-10-2009 01:21
算啦,同gm熟d既米要抽到囉... 仲有唔該gm唔好咁天真以為d玩家無左隻game會死先唔該,你去睇下九線,世頻同戰場仲有幾多人玩就知咩事,跟本無心搞好隻game,送閃1人1閃變左抽閃,變相同gm熟既就易抽左,隻game最多只可以維持半年,最後可以九線都無人擺檔都未定
回復 支持 反對