打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 我想問而家D野抄到咁貴 仲會有幾多人玩落去?

依家金價咁平....其實計番條數係平左
回復 支持 反對

咁咪益咗外掛佬囉~~橙你有幾多佣分架??????
回復 支持 反對

其實赤壁越黎越少人玩 d野可以越賣越貴 我真係唔係好明[[onion_67]]
回復 支持 反對

求過於供....物價升
供過於求....物價跌
市場不變的定律[[onion_48]]
回復 支持 反對

朱砂筆由60銀>>>1.8金
地劫1玉>>1.3玉

喔,這個問題有點兒針對沒放時間及金錢到遊戲上,
不過平民亦有平民的玩法吧
誠、–– 發表於 8-10-2009 15:17
唔係試不過低到50銀咩[[onion_17]]
回復 支持 反對

求過於供....物價升
供過於求....物價跌
市場不變的定律[[onion_48]]
LinaMoster 發表於 9-10-2009 13:20
但d秘文真係好離譜......一粒豪成19玉 一粒斬都要3.2玉 差唔多成set金石 基本上1隻game無咩人玩都要趺價啦 仲要升價 升到咁基本上係佢減少左星場同埋開左一日只可以打幾多次個個野  唔取消番只會係咁升 到時d人頂唔住d物價就會走曬

題外話:銀狼快d add我
回復 支持 反對

但d秘文真係好離譜......一粒豪成19玉 一粒斬都要3.2玉 差唔多成set金石 基本上1隻game無咩人玩都要趺價啦 仲要升價 升到咁基本上係佢減少左星場同埋開左一日只可以打幾多次個個野  唔取消番只會係咁升 到時d人頂唔 ...
~呀杰 發表於 11-10-2009 12:27

咁依家比你有粒斬,你會唔會放低過 3玉丫,一樣姐,

嫌d秘文貴,米自己點囉~
嫌d戰場野貴,米自己打囉~ 找 d 團友一齊打囉~
唔係咩野都要用 $ 收番黎既~~
回復 支持 反對

咁依家比你有粒斬,你會唔會放低過 3玉丫,一樣姐,

嫌d秘文貴,米自己點囉~
嫌d戰場野貴,米自己打囉~ 找 d 團友一齊打囉~
唔係咩野都要用 $ 收番黎既~~ ...
猿人襲地球 發表於 11-10-2009 12:50
衰在秘文所要既筆同太一都係咁貴
戰場野又必有場或者有人打 仲有個價只升無趺 對玩家既流失只會更快
回復 支持 反對

可能我唔追秘文....所以暫時無呢個問題.....[[onion_57]]
不過我都覺D物價愈來愈貴......
可能因少人玩...D野少人有.....所以D人抬高D價
回復 支持 反對

可能我唔追秘文....所以暫時無呢個問題.....[[onion_57]]
不過我都覺D物價愈來愈貴......
可能因少人玩...D野少人有.....所以D人抬高D價
LinaMoster 發表於 11-10-2009 13:05
抬高曬遲d無人玩仲趺得快- -
回復 支持 反對