查看: 2958|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 我想問而家D野抄到咁貴 仲會有幾多人玩落去?

我幾個月前玩呢隻game d價同而家d價真係差一至三倍 再咁抄落去仲會有幾多人玩得起? 定係想抄到冇人玩 你地d抄家勁人渣住d貸同赤壁一齊滅亡? (唔好話我無錢玩 係有錢都唔會玩隻game用咁多錢 呢d唔係叫勁同威 係叫on 9咋 班gm真係多謝你班傻hi幫佢地搵咁多生意)請各玩家自已想想~thx

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5 注意用語

查看全部評分

回復

首先請注意用語

另外回答你的問題..
物價上漲主要原因用港幣兌換赤幣的價錢不斷下降
希望回答到你的問題
回復 支持 反對

首先請注意用語

另外回答你的問題..
物價上漲主要原因用港幣兌換赤幣的價錢不斷下降
希望回答到你的問題
誠、–– 發表於 8-10-2009 14:57
我想講我一直有留意二邊價 係d野俾人抄貴先 跟住赤壁幣先貴 請各玩家想想仲買唔買野幫人再抄高個價
回復 支持 反對

我想講我一直有留意二邊價 係d野俾人抄貴先 跟住赤壁幣先貴 請各玩家想想仲買唔買野幫人再抄高個價
ivan_1314 發表於 8-10-2009 15:00

可以答你朱砂筆升價有2個原因
1.早前有部份人大量收購朱砂筆沖秘文,導致朱砂筆需求大過供應,只好提高價格以達個標準
2.因為赤壁開放精力制度而導致玩家進入無雙戰場次數下降,朱砂筆供應下降,價格自然會升
2個原因有些相輔的價格亦會上升,秘文亦是一個好例子..
而另外其他物品..
連環石等亦是需求過大而上升

玩家不妨可以將自己無需要的物品賣出,
這樣也是一種平衡,
你賣的物品高,收回物品也高..
不是相等嗎?
回復 支持 反對

可以答你朱砂筆升價有2個原因
1.早前有部份人大量收購朱砂筆沖秘文,導致朱砂筆需求大過供應,只好提高價格以達個標準
2.因為赤壁開放精力制度而導致玩家進入無雙戰場次數下降,朱砂筆供應下降,價格自然會升
2個原因有 ...
誠、–– 發表於 8-10-2009 15:07
唔好意思 我唔係想玩嘈交 你明唔明咩叫玩家 玩家會有好多野賣?好似你咁講貴買貴賣 咁遲一下d價會抄到幾貴?有無諗過?
回復 支持 反對

[[onion_46]]乜你地呢边D野不停甘贵啊....

[[onion_42]]米算好咯.......我地D野不停甘跌价...

杀猪笔由3金跌到1金....地劫石由100金爹到70金

[[onion_42]]金价又不停甘跌....D野越泥越5值钱

[[onion_42]][[onion_50]]
回復 支持 反對

[[onion_46]]乜你地呢边D野不停甘贵啊....

[[onion_42]]米算好咯.......我地D野不停甘跌价...

杀猪笔由3金跌到1金....地劫石由100金爹到70金

[[onion_42]]金价又不停甘跌....D野越泥越5值钱

[[onion_42]][[onio ...
likemoney0 發表於 8-10-2009 15:13

朱砂筆由60銀>>>1.8金
地劫1玉>>1.3玉

唔好意思 我唔係想玩嘈交 你明唔明咩叫玩家 玩家會有好多野賣?好似你咁講貴買貴賣 咁遲一下d價會抄到幾貴?有無諗過?
ivan_1314 發表於 8-10-2009 15:13

喔,這個問題有點兒針對沒放時間及金錢到遊戲上,
不過平民亦有平民的玩法吧
回復 支持 反對

[[onion_70]]货源又吾系净系系距地度,距抄高你一样可以高卖

[[onion_70]]苦嘎系吾刷战场果D姐[[onion_59]]
回復 支持 反對

戰場77無人打,升裝物品,貴到飛起,唔通要幫外掛佬買金?????
打又唔夠打,買又夠金買,點升裝呀,今次唔想放棄都要放棄啦~!
回復 支持 反對

其實只係商城物品加價
同埋精力開放左少左好多筆姐
回復 支持 反對