打印 上一主題 下一主題
收起左側

SD版重大問題 請所有人仕投一投 不回沒關係

關閉 [複製鏈接]
樓上. 有咩問題唔該唔好係到搞搞震
呢到唔係比你搞事既地方
有咩私人恩怨過主搞店佢
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:21

自己o係度搞搞震緊~
叫人地過主唔好"搞事"...!?
你係咪唔知咩叫"搞事"呀?
你而家都算係私人恩怨點解你又唔過主搞掂佢要開個咁既po 搞?
你覺得自己好惡??自己大晒???
回復

我針對飛機頭 我洗比面佢?
你係?你係就唔會7.7 7.7 再7.7
80帖會員證明你唔認識樂古
9千幾帖代表我清楚樂古
發得帖多唔代表叻 但最低唔會ON居居
終於明白就唔洗問我 ...
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:24

你既理論=人地唔鍾意你所以串你一樣唔洗俾面你~
幾多帖冇關係~
關係在o係人地80帖睇到人地既智慧...你9千帖睇到你幾冇品...
回復

我搞搞震我做咩要投票?
呢個帖係討論飛機頭 唔係五月
我知咩叫搞事
我而家私人恩怨我做咩仲要比面佢?
我唔係惡 都唔係大哂 大哂我搵FANTAS 我搵DH搞店佢 我洗開投票? ...
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:27

你開投票咪就係搞事lor ~
你覺得有問題既你直接投訴佢~
你係有理據既你會投訴唔入咩???
定係你自己知道投訴人地唔到呀???
想要d 曾經犯版規而俾人鎖po 既人一齊投話呢個版主唔o岩之後用"群眾"壓力迫版主落台!?
好多o野唔係睇單方面既~
回復

第一句唔該分句
幾多帖係冇關係
有咩智慧 7.7既智慧?
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:28

呢個回覆咪睇得出你中文水平低...冇智慧lor ~
第1句分乜o野句呀???
第1句好明顯係一句句子啦...
回復

慢慢
你就咁樣7.7落去

開投票就搞事 笑了
官官相護有咩解決唔到?
有人冇犯就照投
點解?
因為人地唔服佢
重點同單方面係兩回事
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:35

我睇住你d 理論都"笑了"...
所以你覺得呢度係一個"官官相護"既地方?
即係你覺得成個版都有問題啦...
咁點解你而家開呢個po 剩係投呢個版主???

ps:你覺得"官官相護"呢個會影響你投訴既結果你就唔去投訴?點解呀???因為你怕事囉~1個人乜都唔夠膽做囉~
ps2:我估你未出來做過o野~所以我唔怪你~但係我想俾你知道即使你想法既大前提係正確~但係支持你做呢件事既理據同埋你既說話方式同語氣都令人覺得你好自私同埋獨裁~呢個就係你唔成熟既地方~我打咁多字唔係想幫版主講d 乜o野~老實講版主都唔駛其他人幫佢地講d 乜o野~佢地有自己既主埸同宗旨~我係想你知道你大個之後仲係咁樣鑽牛角尖最終蝕底既係你自己~
回復

好多人口事心非 我又唔清楚你 點知你係咪呢種人
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:45

即係你唔夠膽正面同人對抗...o係度"搞小動作"啦...認左佢咪算囉...
回復

你係我
不過我唔係你
我冇咁幼稚
相信你都唔會

唔通好似你咁
咩都要頂心頂肺?
知唔知咩叫 做人留一線 日後好相見 睇黎你入世未深
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:48

所以我咪話你細個囉~
要做人既就要做低人~
乜o野"做人留一線 日後好相見"!?
俾條生路人地覆你卓?
你唔好咁幼稚啦~又要搞又唔夠膽放晒手去搞~
回復

可能你覺得網絡世界上可以做D你鐘意而平常你又做唔到既野
但係我話比你聽
放條生路人地行
分分鐘救番你條命
唔明就算
你做人做到咁極端我冇咩方法幫你
我同你講既野講完
你今後鐘意渣住自己極端既方法做人我唔會理 ...
o爆咀 發表於 25-9-2009 13:55

XD我同你講~覺得網路世界上面做咩都得既係你呢d 人~
我所有朋友都話我o係網路世界入面既我好好禮貌同脾氣~同現實相反左~
原因得1個:伸手觸不到!!
難聽d 講你o係呢度問候我娘親我都做唔到d 乜o野所以我會收歛d ~

你既理論再一次證明你入世未深~
呢個世界有唔同既人~
要我欠人人情俾人救我不如去死~~
要我放過人係因為佢有可能幫到我???要我俾呢種人幫我不如去死~
呢個世界唔係剩係得你睇卡通片入面o個d 英雄主義式既人架~

ps:你係第一個講到我o係網路世界入面同現實中差唔多既人~~俾個勳章你XD
回復

SAD
我冇做馬滴
o爆咀 發表於 25-9-2009 14:11

好明顯係冇做馬既~
小技巧o者~
冇見過呢個版主係咪"等於"(驚d 人睇唔明=呢個符號)冇做o野呢?
無謂講啦~.~
回復