查看: 10454|回復: 86
打印 上一主題 下一主題
收起左側

恆板主 大家覺得這個板主如何? 大家討論一下

關閉 [複製鏈接]
十分十卜恆哥 佢公私分明 完全唔覺得佢做野冇道理
回復 支持 反對

保一保留呢句 .. 呢度 佢有改善既地方 - -!...

不過 佢做版主 係冇唔合理既。
tsuhatehk 發表於 18-9-2009 18:30

咁就當然 人誰無過 不過佢好有做板主既風範[[onion_51]]
回復 支持 反對

唔得啦...連post都扣分冇乜天理
冇佢個時都好地地
brianyip327 發表於 18-9-2009 18:34

連post唔扣分 比你連500個好唔好? 你有冇腦架 比你洗哂成個樂古丫笨 等幾秒 比人回左再自己回係唔係好難啊
回復 支持 反對

但係有時 想回 某個帖 唔想edit 但係又冇人回果種感覺 有d難受 = ="
tsuhatehk 發表於 18-9-2009 18:38

edit 下la [[onion_56]] 有時真係冇計 [[onion_56]] 冇人回就吹雞叫人幫你手推= =
回復 支持 反對

-3-" .. 邊有咁多朋友 = ="~

樓主傻眼了吧.. 有咁多人撐 恆 ~_~
tsuhatehk 發表於 18-9-2009 18:41

其實樓主係邊個大家心照心照 開個阿2 你估人地會惗住你係一哥咩 發下夢好喇 恆唔係完美 不過10分都有9分既[[onion_51]] ps 天失你冇朋友可以叫我幫你[[onion_56]]**沖涼先 一陣再回
回復 支持 反對

恆哥 做事工私分明!?   吾係掛--.--
D人一講南SER女神 佢就關POST
都吾佢地兩個係咪有路!
美乳周秀娜 發表於 18-9-2009 18:44
你的說話令我大開眼介 哭笑不能 我想要點樣答你呢= =有d不良意識既野唔關post 恆個腦就有問題 果d咁既不良意識你咁支持既
回復 支持 反對

其實恆對白痴仔真係好容忍架喇#65 比著你地做 比人炸到變轟天雷la 其實恆都冇咩必要同你地哂口水 食古不化
回復 支持 反對