樓主: CHOIHOINGOI
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] xd~殺人真的好玩~~

關閉 [複製鏈接]
玩呢隻game根本係玩打打殺殺,其次係升級

要國家目的比玩家殺敵國

你唔想比人殺有方法

玩單機 唔好入國(唔入國有部份任務不能接)
極限 發表於 7-9-2009 15:45

你80lv識騎戰, 正常情況下被人偷擊都可以先走後還擊, 唔係咁容易殺得到你
鍾意殺人既, 都唔會向你埋手啦!
話無品既, 即係話鍾意殺果D走又走唔到, 又冇還擊之力, 正努力升級既新手
呢D唔係就係果D心理有小小問題, 兼有虐殺傾向既人啦!
你講既真係有趣, "其次係升級" 新手唔努力升級, 邊有能力打打殺殺啊!
你話玩單機, 冇錯依家新手真係好似玩單機咁, 做緊任, 一路按住T鍵, 睇下週圍有冇人,
見到唔同國既, 即刻轉線, 真係好唔隱, 冇D耐力都幾難玩落去.
咁搞法, 係唔係會多D新人玩赤壁啊?
回復 支持 反對

[[onion_50]]           謝謝大家比既意見~~咁我殺人都殺得開心d~~哈哈  我是~唔話你知~等你心思思[[onion_48]]
CHOIHOINGOI 發表於 8-9-2009 00:58

咁你就殺得開心D啦! 之前就有鍾意殺人既都督龍K, 合ser時我先46lv, 係西涼釣魚
就比佢連殺3次, 因為我低lv, 佢可以一箭快過守衛殺到人, 呢係D小事一件姐
就因為佢鍾意殺人, 唔知係唔係D仇家都升左上來, 比人圍得多, 就開POST話自己要做返好人,
唔知你有冇睇過, 跟住又放埋AC, 唔知係唔係真, 最近係蜀頻, 睇到佢係子午又比人圍, 唉!
殺人真係有分有冇品既! 有前因必有果, 殺人都有分合理唔合理兩種咖!

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
無名方士 -3 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

[[onion_50]]           謝謝大家比既意見~~咁我殺人都殺得開心d~~哈哈  我是~唔話你知~等你心思思[[onion_48]]
CHOIHOINGOI 發表於 8-9-2009 00:58

好似無人問你係邊個喎
回復 支持 反對

你80lv識騎戰, 正常情況下被人偷擊都可以先走後還擊, 唔係咁容易殺得到你
鍾意殺人既, 都唔會向你埋手啦!
話無品既, 即係話鍾意殺果D走又走唔到, 又冇還擊之力, 正努力升級既新手
呢D唔係就係果D心理有小小問題, 兼 ...
p13234 發表於 2009-9-8 04:00

我認為d班人應該係收帳號,無話一定要新手升級
回復 支持 反對

咁你就殺得開心D啦! 之前就有鍾意殺人既都督龍K, 合ser時我先46lv, 係西涼釣魚
就比佢連殺3次, 因為我低lv, 佢可以一箭快過守衛殺到人, 呢係D小事一件姐
就因為佢鍾意殺人, 唔知係唔係D仇家都升左上來, 比人圍得多 ...
p13234 發表於 2009-9-8 05:00

你應該要退國,做無國者先唔會有人殺你,因為殺唔同國係正常既

同埋殺人,係唔需要任何理由

評分

參與人數 1樂點 -6 收起 理由
無名方士 -6 連post x2

查看全部評分

回復 支持 反對

哈哈~龍k唔玩~~係轉左game~~龍k係殺人殺到悶~~so轉左game同放左ac呀[[onion_48]]
回復 支持 反對

就因為佢鍾意殺人, 唔知係唔係D仇家都升左上來, 比人圍得多 ...
p13234 發表於 8-9-2009 05:00
哈哈~龍k唔玩~~係轉左game~~龍k係殺人殺到悶~~so轉左game同放左ac呀

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
無名方士 -3 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

哈哈~龍k唔玩~~係轉左game~~龍k係殺人殺到悶~~so轉左game同放左ac呀[[onion_48]]
CHOIHOINGOI 發表於 2009-9-8 15:29

其實你又點樣知道人地轉game理由係殺到悶,就算佢轉game又唔關人地事同埋唔代表無人再殺人
回復 支持 反對

9# 極限
投入落game=冇用??
投入落game度裝相對地勁
而裝勁只係為打副本??
以你既想法,沖勁裝就5係為左打人?
請不要以偏慨全
回復 支持 反對

11# p13234
講真 你入得國預左比人殺
5覺打機有分有冇品
game度冇設定只可殺同級 就可以殺ga la
5同高lv就5殺低lv ga咩
回復 支持 反對