查看: 1215|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《彩虹島》永遠玩不厭!

香港版《彩虹島Online》作為終生免費的網上遊戲,玩家們都想在《彩虹島》中一直一直的玩下去都可以,完全不用考慮費用的問題,特別適合那些願意長時間體驗遊戲生活的玩家。《彩虹島》設有動作元素,引入了輕重攻擊的設定,更考驗玩家的操作水平,還把原本千篇一律的升級過程變為了驚險刺激的格鬥之旅。
  除了升級之外,《彩虹島》還為玩家們提供了各種輔助系統和小遊戲,不用擔心玩著玩著會覺得膩煩。即使需要休息的時候還可以利用交易系統擺攤做生意,說不定再上線的時候就變成了大富翁!!!

官方網頁:http://lt.gameone.com
帳號註冊:https://go.gameone.com
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.html#LT
回復

D物價高到咩咁叫"完全不用考慮費用的問題"
厲害厲害~
回復 支持 反對

玩左一個月厭厭地ar
回復 支持 反對

Yo!!彩虹島 點會玩厭!!!
回復 支持 反對

D物價高到咩咁叫"完全不用考慮費用的問題"
厲害厲害~
embryoml 發表於 30-6-2009 13:39

佢意思係唔洗用現金去玩game....
我覺得重點係
[即使需要休息的時候還可以利用交易系統擺攤做生意,說不定再上線的時候就變成了大富翁!!!]

乜off左可以掛商嫁咩-.-"
回復 支持 反對

冇一隻game會玩唔厭吧-.-
回復 支持 反對

休息時間____________你訓教前開定店   (1蚊1件貨 賣4件)

咁你返黎就見到4蚊+啦....
回復 支持 反對

你地理解錯曬啦~~
官網意思係
大家好似圖中右下角敢果個糖果
賣下打鬼武士掉出泥果個神秘券 就分分鐘變富豪
無本生利 岩曬"那些願意長時間體驗遊戲生活的玩家"
回復 支持 反對

官方諗下gm同玩家實力差幾多再說會唔會玩厭
打副本比王秒唔係咁好玩既姐 以前打黑月主線幾煩 又冇盾
而且我都差唔多唔玩了
反正只係一個70lv既槍戰
回復 支持 反對

你地理解錯曬啦~~
官網意思係
大家好似圖中右下角敢果個糖果
賣下打鬼武士掉出泥果個神秘券 就分分鐘變富豪
無本生利 岩曬"那些願意長時間體驗遊戲生活的玩家" ...
wo920610 發表於 30-6-2009 23:02

做咩咁話我呀..- -我都係第一次賣之嘛..咁都比人斷正..

真係冇陰功囖...好失敗..我果日放唔出..我之後都冇再放了..送咗俾NPC[[onion_50]]
回復 支持 反對