打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] ★`Celeste×° 6LV中立家族。重玩招生!

沒嘍
我聽到有野係到呼喚我麻[[onion_53]]
LING你呼喚我既話 我都會即刻上黎[[onion_14]][[onion_23]]
回復 支持 反對

好耐無黎D到坐~坐下先[[bao_05]]
個位人兄符號都一模一樣喔,,!
我又要 得閒幫我畫[[onion_39]]
我係藝術白痴 畫畫醜到.......   
回復 支持 反對

我唔介意幫你畫架=) (姆指
gary0814 發表於 7-6-2009 22:22

真的嗎[[onion_20]] 先謝謝嘍[[onion_53]]
回復 支持 反對

給我人物圖吧...=)
另外給我性格就可以了

之後就要看緣份嚕
gary0814 發表於 7-6-2009 23:06

人物圖怎給你喔[[onion_17]] 放上來[[onion_17]]
性格性格 神經質 =_____________________= 算唔算-v-
回復 支持 反對

蝦咪[[onion_17]]又是誰在呼喚我[[onion_12]]
唷! 又是你喔禮物小姐[[onion_23]]

角色名字:莉莉莉迪雅
示愛對象:龍貓爹爹
愛的告白:龍貓爹爹 第一次見你 我已經愛上了你 可惜世俗眼光唔容許我D段忘年戀 為求係你心中留下我的印象
                 SO我係你面前自殺過百次 蒼天被我打動了 給了我不屈探險者稱號 你呢 有把我記在心頭上嗎 …
回復 支持 反對

我岩岩就係想搵人推a"a

恭喜我接到生意>"<

姑姑記得幫我拉怪-3-

話說 十字同 人渣成日都冇on,,
好掛住佢地>口
澪。 發表於 13-6-2009 22:38

冷清左好多[[onion_42]]
回復 支持 反對

輕輕的我走了 正如我輕輕的來  
悄悄的我走了 正如我悄悄的來
[[onion_15]][[onion_15]][[onion_15]]
回復 支持 反對

角色名字:莉迪雅
樂古帳號:莉迪雅
年齡:謎
角色等級:54
職業:風法
上線時段:一掛住LING就會上[[onion_78]]
                                                         …無聊的我[[onion_08]]
回復 支持 反對

掛唔掛住我先 /~\?
「孤雁」 發表於 22-6-2009 14:25

人家的心只載滿LING[[onion_23]] [[onion_78]] [[onion_78]] [[onion_78]]

點解首詩好似好單好灰咁既[[onion_17]]
回復 支持 反對

咁30lv收唔收 !? [[onion_14]](雖然現在29...)

角色名字: 百花.繚亂 (槍戰)
樂古帳號: 看左邊 "( = =)
年齡: 18歲
角色等級: 29(快30...)
職業: 學生 !? (考完高考..做緊暑期工仲算學生??)
上線時段: 6:30p.m. -  ...
-五月雨- 發表於 22-6-2009 23:51

你這個是望向右邊的說   (((謎:你找碴吼!!!!
回復 支持 反對