查看: 3792|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 彩虹七色~彩虹島第1個家族現已招生!

大家好~!第1個家族開左啦!

家族名叫咩?係叫""
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
以封測,公測第一個建立家族 ,
擁有全sever強勁高等既會員 茉莉花 ,
sever擁有最令美貌的莉花,
sever搞gag王恆仔,
sever型男既death,會員眾多
,如有難題 大家一定可以幫你解決,
我們擁有非常之多既部門,
戰鬥部 帶你升lv 教你打怪,
資本部 幫你寄賣裝備 教你裝備的價格,
神秘出沒會長 紅蘋果 當你遇到佢 他就會送你蘋果級裝備 同 物品,
同埋3個可愛既副會長 ,  
魚蛋佬 幫大家舉行好多好玩有趣既魚蛋級比賽,
野比大雄召喚叮噹 送d法寶比大家升lv 打怪 ,
death 帶你去死神界 遊歷 既真理 ,
姿 ? !
----------------------------------以上有彩虹七色最有創作力的 晴仔仔 提供 =]-------------------------------

想入團?入團等級唔限呀@@!但係想入家族?要等下啦~因為e+未有位住~你可以等我地個家族升級,之後你就可以入家族啦,但係我地會員數目已過百,你可以捐錢,捐得越多,家族升級果時就可以入得越快!

我地既M群:group439506@msnzone.cn

咩都加m群講,係到回應既一律唔作出回應!

有消息~""仲會開多個分會呀!

事不延遲~睇下我地首個家族彩虹七色既相!

呀~仲有1句就係,多謝大家比面入睇e個post!

回復

頂一頂上去~~
回復 支持 反對

15lv 可入嗎?
回復 支持 反對

[quote]15lv 可入嗎?
kendogdog 發表於 7-4-2009 20:34 [/quoe]

得~我地會咩lv都入得=]
回復 支持 反對

暫時爆左人-o-..
頂上
回復 支持 反對

收埋我la~.~

我叫海月丫
回復 支持 反對

有位可否通知?

kendogdog@hotmail.com
回復 支持 反對

加m群講