收起左側

[抱怨專區] 事情已經過去~

關閉 [複製鏈接]
FUNG1438:
KING19910723@hotmail.com

c_king MSN:
boy_723@hotmail.com

兩個king.兩個723.又係新ac.有無禁啱呀!?
回復 支持 反對

haha~原來個呀勛就係個king呀?
佢有邊日擺檔唔係寫住好平千里,但入面就set20金?
抵佢有今日啦真係[[bao_31]]

仲要樣衰到改圖屈人
正常既明知風頭火勢都唔會比人捉到痛腳啦
呢下真係屈得唔夠明智

"醒目"到爆[[bao_31]] [[bao_31]]

回復 支持 反對

好明顯佢係我fd啦  白痴仔=]
回復 支持 反對

原帖由 滅日副將秋本明 於 3-12-2008 19:34 發表
首先自我介紹一下,我係[滅日]既副將秋本明!   
重以為昨晚既事已經告一段落,諗唔到今日重有得玩! 開心 =] !!

首先,講一講昨晚咩事啦,等你地可以多個角度睇呢件事。

昨晚群雄會既ar勛(事實上係king既分身 ...

第二個騙子出黎lo wo
唔知你睇唔睇到關於你個團既post  有人話 感謝樓主講出真相,好內之前我都見過佢同會既秋本明用低賣高收方法呃人,但我無樓主咁醒影抵佢[[onion_36]]     佢地會真係一擔擔 無過好人!!!!!!!  唔知你會點回應呢
好講返正題  關於你d相  我2邊對過  你d相同另一個postd相有d出入
你地個會長企既位都唔同 仲有d紫晶既數目唔同 你果d相有成百幾粒  第二個post就得20粒到
我想問你有咩證據話人地改圖 根本就唔同時間影
仲有  我想問你  點解你會咁得閒影埋  交易既信息 好似事先知道會有人話你呃人
影完之後就重新開檔 放紫晶一粒50金   扮晒人地改圖屈你

仲有唔該你比d證據黎  如果唔係就唔好話king呢人  爆ac
同埋同我shut up

回復 支持 反對

原帖由 patrick0831 於 3-12-2008 12:43 發表

第二個騙子出黎lo wo
唔知你睇唔睇到關於你個團既post  有人話 感謝樓主講出真相,好內之前我都見過佢同會既秋本明用低賣高收方法呃人,但我無樓主咁醒影抵佢[[onion_36]]     佢地會真係一擔擔 無過好人!!!!!!!  唔 ...

佢成個會都好咁狗的!!!!!只識屈人!!!
回復 支持 反對

你地好唔知醜 滅日會 屈完人 再屈!!!!成班食C狗  個名臭哂!!!
回復 支持 反對

係WO D相唔同位原來係重影的 哈哈!!!!仲要話人改圖,其實你地自己身有C 原果唔係點解要重影!!
回復 支持 反對

我係天地會會員 尋晚打打下虎牢聽到有人係公頻大叫天地會昆人野 我咪問邊個同昆你咩  點知條友又講唔出 跟住仲越黎越多人話佢先係呃人野高手 講真我同吳國人唔太熟唔係話2個國屈你囉 你係冇做過就唔會咁多個會d人出黎話你啦  仲衰到日日搵分身出黎唱人  唔夠天地會打咩你?  我唔係話天地會勁  你唔夠打咪入蜀d大會囉  唔好用埋d咁醒目手段 衰左仲要死撐  你知唔知衰家呀king哥  人地貼埋相 講到明你有相佢del ac! 咁你呢? 天地會昆你地咁多野都冇一張相?  唔係水魚到長昆長有化?  有腦人諗到諗到邊個賊叫捉賊啦  唔好再做埋d無聊野啦  打交冇問題  唔夠打入大會啦小朋友
回復 支持 反對

我又頭到尾無比天地會呃,只係見到有人大陸人出世頻話 天地會性感呃人,好多人唔順氣就話我嗎?
回復 支持 反對

好啦, 唔該用下腦,

第一, 我賣既係紫晶片50銀 紅晶片95銀, 各有一百多個, 冇紫塊, 你改咗圖, 變咗紫晶塊20 個 ( 你的圖好蒙, 你望下我的高清相好無) ,

第二, 我今日下午開呢個檔, 你晚上post黎屈我, 但你望下的人同我買既時間, 15點24分至到17點23分, 都有人同我買唔同野, 有紅晶, 紫晶,

第三, 點解你成個下午都企係我隔離, 企咗成两三個鐘, (相度有的睇), 想問咁耐你係度做么, 見你咁我都留咗相, 大家自己睇

第四, 如果我係賣五十金, 我既賣出貨物總值就唔會得2玉几咁少啦, 用下腦,

第五, 請你將你個圖既原檔upload上黎, 我都係, 比的高手望下, 边個圖有改過, 边個冇, 我就唔信你改圖改到完美無暇咁勁, 係你就唔駛整到個圖咁鬼蒙啦, 你望下我的圖, 呢度有的download< yahoo既
  http://www.flickr.com/photos/32975712@N05/?saved=1
回復 支持 反對