打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [赤壁小插曲] 二人對戰 百人見證

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Roaxs 於 28-10-2008 04:11 發表
milktky 一睇就知係奶哥啦~

神裝先嬴到人 有什麼好唱~

過日百人見證loki打嬴了 一乂一 ~

跟住一乂一密loki轉線打多場~ 結果都是一樣~ 但他們嬴了 都沒有串一乂一

但你們過日串到出黃頻 真的好無品~

點解赤壁開左咁耐~魏吳點解會聯合打蜀國?就係因為好多細佬仔個個入哂蜀國~做埋D好野(殺人!串人!恰人)~魏吳睇唔過眼唔圍佢地就奇啦~
回復 支持 反對

原帖由 cily_2007 於 25-10-2008 23:07 發表
純粹分享~~~~

http://i492.photobucket.com/albums/rr289/chibi_2008 ...

市長下次唔怕講下佢地點解會隻揪~個-乂-係世頻下下叫人真人出黎隻揪~仲要話帶埋(龜)黎都唔怕~係(龜)面前打佢~-乂-生~你真係咁好打嗎-0-?
回復 支持 反對

原帖由 tingyuen2008 於 29/10/2008 14:18 發表

市長下次唔怕講下佢地點解會隻揪~個-乂-係世頻下下叫人真人出黎隻揪~仲要話帶埋(龜)黎都唔怕~係(龜)面前打佢~-乂-生~你真係咁好打嗎-0-?

比人拉佢真係做白痴仔;P ;P
回復 支持 反對

原帖由 tingyuen2008 於 29-10-2008 14:18 發表

點好打我諗佢真係出到泥見到有(龜)的話九成淆青了=]
回復 支持 反對

咁樣遲下會唔會變到蜀國冇人玩呢~
回復 支持 反對

高手有技術無品德就是這些嗎?
回復 支持 反對

在場有上百人,若果電腦太舊款, lag 都正常。

電腦有沒有足夠的 RAM,19 吋以上的中型 MON (  setting: 1280 x 1024 ~ 1680 x 1050 ) 也要大約 GeForce 6600 GT 256MB 以上的顯卡。
我相信比得起 HK$ 玩赤壁的玩家,電腦配備點都比上述的好。

以赤壁來說,不計 Win XP,要 350 至 500MB RAM。所以正常打怪,1 GB RAM 的電腦系統便足球了。多人的場合,可能要 2GB RAM。

2GBRAM 是 2006 至 2008 年組裝機的基本配置 ( 指玩 GAME 的電腦 ),目前因為 DDR2-800 比較平,4 GB RAM都成了近期的基本配置了。再配上 2007 年 Game 電腦興的 GeForce 8600 GT,2008年年初的 GeFroce 9600GT,甚至目前的 ATI Radeon HD4850,相信點玩赤壁都不是問題。

我測試過,在人多的長安城廣場,上下載速度只有 75KB 左右,所以不存在因為某 ISP 慢而 Lag 的情況。

以某網吧付為例,他們的瑁腦是 Intel C2D 6600E, 1GB, GF 8600GT 256MB。咁梂即使開雙玩赤壁打怪也沒問題。

專精方面,各討論區都有專精點法的交流分享。
初入赤壁真的可能點錯專精,set 錯連技,但 Lv 60 重置專精,應該沒有問題的了。

唯有可以倣借口的是,Keyboard, mouse, moues pad 不夠好的了。

我相信以白裝 PK,以技巧如走位,出技的時機掌握最重要。

回復 支持 反對

算啦條友太柒了,ACC有唔DEL,而家仲收埋苦子佬
今日先係長安南城門同魅域打左場大交,最衰影唔到相
始終他是反口複舌的,可能他仇人太多了。
回復 支持 反對

我只係覺得魔塚入面D人好鐘意出大頻到嘈,
個個都好鐘意撩事鬥非,
我唔係魏國既人,單純蜀國旁觀人既感受,覺得好鬼囂屎。
回復 支持 反對

魔虫的人係點...
全SER 1的人都知啦~
成日上世頻叫人同佢地打~
今日先又同魅域係江南打完~
一個公會打一個公會~
魔虫咪又係輸~
不過魅域的人WIN左冇上世頻串佢地囉~
唔似得佢地~~~人地魅域有品好多~~~
回復 支持 反對