查看: 9198|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 覺唔覺得..術士少左好多咁呀....

宜家玩玩下.見到既大多數都係賊仔同戰士.
但術士就慢慢咁無乜.
以前通街都係.宜家通街都係賊仔.
有無人知道點解??
回復

因為布甲防小,而家又唔似 法師可以冰完腳仔就走佬,又唔知牧師可以用盾
術士成日都比人殺= =
回復 支持 反對

其實係而家比暴雪改弱左所以小左人玩=.=
回復 支持 反對

原帖由 61087815 於 9-6-2008 18:28 發表
宜家玩玩下.見到既大多數都係賊仔同戰士.
但術士就慢慢咁無乜.
以前通街都係.宜家通街都係賊仔.
有無人知道點解??

戰士多?.....為啥我會看到組頻老是欠坦的= =

賊多就不說了,pvp的頂峰難以取替
術士少只是因為從神檯搬了下來的結果罷了
當然,不能抹殺的是術士在大型副本的輸出可以比賊高w
總之就如蠻久以前的人所指,真正歡迎術士這職業的人其實佔術士實體不高就對了
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 10-6-2008 22:59 發表

戰士多?.....為啥我會看到組頻老是欠坦的= =

賊多就不說了,pvp的頂峰難以取替
術士少只是因為從神檯搬了下來的結果罷了
當然,不能抹殺的是術士在大型副本的輸出可以比賊高w
總之就如蠻久以前的人所指,真正歡 ...

dd戰係好多..係防戰少姐..
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 11-6-2008 15:33 發表

dd戰係好多..係防戰少姐..

哈哈.中哂我所指既野....
10個有6-7個都係狂戰...
防戰...就真係....成個會得3個.
回復 支持 反對

防戰難生存呢   ~ "~  10個MT9個窮啊老弟
回復 支持 反對

術士小...是因為現在不再像之前那麼強了,不是普通吸吸血就打win很多職...所以就小了術士!!
回應上面果位人兄防戰其實唔難生存~如果係70的話XD

(我都覺得術士好小,因為我個公會= =咩職都10個上...只有術士得2個...(指70lv))
牧c都多個術士~~~天無人道啊~~~~
回復 支持 反對

術士小因為該死IMBA盜賊,術士有90%機會恐不到盜賊,(注 好多人都中2玩PVP)= =所以慢慢玩自己愛玩的職業吧
回復 支持 反對

原帖由 仔仔中仔仔 於 30-6-2008 09:31 發表
術士小因為該死IMBA盜賊,術士有90%機會恐不到盜賊,(注 好多人都中2玩PVP)= =所以慢慢玩自己愛玩的職業吧

騎打賊痛死.次次都比騎先用技下手再普攻.但次次都爆擊真係吹佢唔漲
回復 支持 反對