打印 上一主題 下一主題
收起左側

魔法師/魔導士/神燈討論區

原帖由 chanpouu 於 2007-4-5 14:56 發表
魔導--

炸彈 魔導最主要ge接技之一 功能為定格 好少用梨攻擊

摔  同魔師一樣 不過做魔導捉人比魔師捉人更好 但係唔建議用治癒->捉 甘樣好浪費mp- - 
雖然可以捉多下 但係留番梨接技 ...

下..好浪費MP!?

會咩=___= 3格氣 摔人摔哂3次儲到大約1格 再摔再儲1格

「共摔5次」 a"a 點解唔建議呢

我諗好多人都會問 無限連摔?邊有可能

你唔信你可以搵我我試比你睇 雖然我唔係常日用 但係我至少都做到3∼6下 (我時間捉不好咩)
而且上網搵片都睇到啦係唔係-v-?

4下都會跌落樓啦-___-"

囧5hit不是難
如神射要人地中哂技1 8hit一樣

how to do 8hit

回復 支持 反對

[quote]原帖由 chanpouu 於 2007-4-6 06:09 發表

首先我好火甘想講一句  【你唔想就咪係到嘈嘈嘈!!! 】 (sor我真係好火)

首先我講番魔法陣 你有冇睇清楚我講咩 【佢ge接技雖然好難先做到】e句我就講左啦!!!!!你重甘問係咪白痴阿!?

石化 你到底有冇睇清楚我講咩阿 我ge意思係角落頭到石化 石完會掉左落去 係掉落去味到地果陣 用白魔第2招係會中!!!!
你唔識野咪係到嘈\口/  

閃電 我話冇得接ge意思係講緊遠處電人接唔到技!!!!

火雨 所以我咪話如果撞到逃跑高手e招冇用lor 你d中文水平係咪得1年級咋!?

黑魔點技3招 e個我認我有錯 我琴日打post唔記得左火山 我一間會改 但係前兩招的確係甘

魔導
摔 你甘樣諗我唔怪你 不過你甘樣做冇後路(順唔順口先?-v-)

轉轉轉 我想講你有特別技巧最多做到4下 要做到5~6下一定要岩位 你到底係咪連魔師魔導都唔識玩ga!?

毒氣 首先 我要罵你一句【你唔識就唔好係到亂甘梨!!!】(sor我e+重火)
你唔識無限連摔 你自己上台網捉文問ok? 不過唔好諗住叫我試比你睇 我試比第2個都唔想試比你 因為我對住你好火-口-!!!!

【好對唔住 i sorry 以上果d罵人字句 好對唔住 因為我真係好火 估唔到e+重有魔師
回復 支持 反對

原帖由 chanpouu 於 2007-4-6 06:30 發表
令仔 你可唔可以睇下1樓果post
我都話左 連摔唔係唔得 除非毒氣冇左...

各位令仔令女 唔好再唔睇post就講啦-口- 我爆血管啦....

超~
你開得POST黎就預左俾人批評啦a"a
回復 支持 反對