樓主: climbc78111
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [活動]天賦由你點

關閉 [複製鏈接]
獵人副本超級dps型:
http://www.wowtaiwan.com.tw/info/classes/bc-hunter/talents.asp?0520300100000000000005500201205313223105133300000000000000000000

射擊:
第2層基本上真係冇咩用,點哂第1層啦,加爆擊唔使講,暈人係提高野外生存機率

第3層瞄準一定要點啦,講真,副本dps永遠都用唔到祕法,又哂魔又垃圾,點另外2個仲好

第4層其實可睇個人喜好,但我覺得爆擊dps會比毒蛇高

第5層驅散必點唔使講,多重係副本dps最重要的一招,所以必定要提高,暈人又係另一個提高人生存機率

第6,7層點解唔點哂專精呢,其實第6層個加智力同第7層個加攻強係連住的,2個加哂攻擊仲多過加專精,強擊唔使講啦

第8層為了沉默同攻擊力

第9層一個俾你怒殺布甲的技能,平時只有驅散同強震先沉默到人,e+20沉默一次,係布甲都怕啦

獸王:
第1層主要係加你的血

第2層收..啊唔係,係厚皮,都係令你冇禁易死,專注係主要係加你血

第3層,點唔點都冇所謂.....

生存:
第1層:鷹眼唔使講啦,另外果2個都係因為dps而點的

如果同e個天賦去副本dps,你會爆擊爆得好正,但係請一定一定要睇下自己的威脅值,到時到候覺得自己要ot就假死,抵抗左就唔好打住

死人是沒有dps的

[ 本帖最後由  於 2007-3-18 22:29 編輯 ]

評分

參與人數 1樂點 +32 收起 理由
climbc78111 + 32 死人沒有dps???那不死族呢

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 musashi 於 2007-3-18 22:25 發表

你post錯了= = 咩都冇 -0-

唔該你,我已經改正了,應該可看了
回復 支持 反對

火法秒人天賦:
http://www.wowtaiwan.com.tw/info/classes/bc-mage/talents.asp?2030150310230100000000005520001220333125312000000000000000000000000

火焰:
第1層如果真係要玩秒人,好小會用火球黎打人,暈人仲實際

第2層射程唔使多講,點燃係加快你殺人速度

第3層炎爆唔使講啦,冇人唔點,燃燒之魂係防止人斷你法

第4層基本上個火焰結界好小會用,比起d個其他2個仲實用

第5層衝擊波唔使講啦,另外加爆擊同加傷都係好重要,必點

第6層加10%傷必點啦,另外果個都係同黎pk同戰士盜賊玩用

第7層全部都點哂,唔好問點解- -

第8,9層記住,e個係秒人天賦,唔係dps天賦,強化火球係冇咩用,招龍息基本上係廢的,唔值得去點

祕法:
1句講哂,只係為左招氣定神閒,可照個人喜好去點,我個人覺得我的點法最好

教埋你點打....:

變羊>有咩野開咩野(eg:zg護付)>燃燒>火球>氣定>炎爆>火衝>衝擊波>冰錐

以上最小做到5000up傷(係最最最小)

當然,殺人有好多變數出現,都係果句啦....

隨機應變
ps:這天賦只係用黎追求殺人快感,副本不太好.....

評分

參與人數 1樂點 +34 收起 理由
climbc78111 + 34

查看全部評分

回復 支持 反對