樂古Nakuz

標題: 有沒人有玩 高達next??? [打印本頁]

作者: 天地卍雷火    時間: 21-10-2010 15:30
標題: 有沒人有玩 高達next???
你地用咩機多,咩機好用???
作者: 小總統    時間: 21-10-2010 17:11
00-rasier
高攻高防,多招式
作者: 天地卍雷火    時間: 22-10-2010 15:43
thx你回我,中有沒人回我???
作者: sumsumchow    時間: 22-10-2010 23:13
雙龍EW
作者: 小總統    時間: 22-10-2010 23:47
雙龍EW
sumsumchow 發表於 22-10-2010 23:13

一提起呢部,我覺得佢希羅部wing zero custom都幾好用
作者: sumsumchow    時間: 23-10-2010 11:15
一提起呢部,我覺得佢希羅部wing zero custom都幾好用
小總統 發表於 22-10-2010 23:47

WZC好用咩= =?
WZ仲好用過佢
作者: 小總統    時間: 23-10-2010 12:06
WZC好用咩= =?
WZ仲好用過佢
sumsumchow 發表於 23-10-2010 11:15

個人喜好..
作者: pyc05079    時間: 24-10-2010 01:09
決鬥萬歲
作者: abc我我2    時間: 24-10-2010 15:39
00-rasier , 雙面佬
作者: 小總統    時間: 24-10-2010 16:08
期待gvg extreme vs會出現係psp
作者: 天地卍雷火    時間: 26-10-2010 15:50
我咩樓都有用下~ ~
boss機都不好用,我用金手指
作者: KLV    時間: 6-11-2010 21:04
我覺得OO唔係唔好,不過如果你係靠紅打人GE話,會比WING同Z屈死
雙頭真係冇野好講遠近都係最佳選擇,不過卡碧尼可以屈死佢
本人比較鐘意用脈衝,遠攻唔洗講無限子彈激光槍,近的話劍攻擊範圍大,特殊格鬥二段攻擊,多數都中可以完全防止人地GE近攻
作者: 星火~    時間: 6-11-2010 22:00
我連00-rasier 都未囉-.-
我用開華塞-.-
話說00-rasier 點囉haha
作者: 天地卍雷火    時間: 7-11-2010 18:27
我爆了機^^
Route I:完成Arcade Mode一次,選擇路線不限
Route J:完成I路線,可以Continue
Route K:完成J路線,可以Continue
Route L:完成所有路線(包括I,J,K),並取得所有隱藏機體

自護號:完成I路線,可以Continue
天意高達:完成J路線,可以Continue
00Raiser:取得自護號和天意後,完成Arcade Mode一次,選擇路線不限
再生高達:取得以上機體後,再完成Arcade Mode一次,選擇路線不限
鐵奧:取得以上機體,並完成I,J,K三條路線,再完成Acrade Mode一次,路線不限
剎帝利:取得以上所有機體,並完成I,J,K三條路線後,完成Arcade Mode一次,路線不限

以上是所有機體和路線的解禁方法
希望幫到你
作者: cc234234    時間: 8-11-2010 19:12
00-rasier~變紅 9漸
作者: KLV    時間: 9-11-2010 20:39
回復 15# cc234234

我用脈衝你一過黎開突格,即刻同你講聲88
作者: pyc05079    時間: 12-11-2010 01:18
基本上我咩機都用

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2