樂古Nakuz

標題: 我們的仇人 [打印本頁]

作者: 手乂臂    時間: 4-1-2010 12:40
標題: 我們的仇人
如題,19678+流料,大家任殺唔嬲~全三國最識昆人錢
開紅?no problem~~~個死人19678用咗我3玉50金,大家見到佢,就殺啦~最好幫我叫佢比返D錢我,
我儲咗3個月,佢同我用哂...[[onion_77]] 仲有個死人流料~一出城就殺,唔該各位比返D比人殺ge感覺佢ar~~~~~[[onion_09]]
佢要受下死,先唔會咁冇品.....
蜀,魏,吳...如果你地怕開紅~就叫唔同國GE fd殺咗佢地啦~~加油喔,各位~~~~~~~[[onion_20]]
作者: xyvs    時間: 4-1-2010 12:49
講無品>>>共濟會[[onion_59]]
作者: cool0071999    時間: 4-1-2010 12:50
呢D唔洗講 佢地要做英雄 我地沒咩可以做 殺極佢 都咪又係殺過人[[bao_27]]
作者: 手乂臂    時間: 4-1-2010 12:58
心照啦........
作者: 赤壁放棄者    時間: 4-1-2010 13:45
最賤格果個非流料莫屬,殺人唔緊要,佢最賤係人地打緊怪冇乜血時打你幾野等你比怪打死扣經驗值....ED人唔該各位見佢一次殺佢一次,唔好比佢為所欲為[[bao_35]]
作者: 諾﹏諾    時間: 4-1-2010 16:21
共濟會點會無品呢[[bao_10]]
作者: LinaMoster    時間: 4-1-2010 16:30
共濟會有無品就唔知.......
只知人地做緊任的時候, 無程程殺人的人就無品 [[onion_59]]
作者: 疾影乂夜月    時間: 4-1-2010 16:42

19678勁廢.唔好理佢
雖然流料廢,但係佢一騎左戰打人,攻都幾高下,大家小心點吧,
傻流料 ,傻流料,傻流料 ,傻流料,傻流料 ,傻流料,傻流料 ,傻流料,話緊你呀唔知,你唔知自己好傻架?
作者: 無名方士    時間: 4-1-2010 16:49
8# 疾影乂夜月

請注意用語。
作者: 156    時間: 4-1-2010 17:16
講無品chiuchiu都好無品 成日都殺d低lv既
作者: kubo    時間: 4-1-2010 17:47
19678係分身黎, 你地想唔想知佢正身呢~~~~~~
就係滅仇啦

本來唔想講, 但呃左人地錢, 我就要公開呢個人ge正身身份
作者: ~呀杰    時間: 4-1-2010 18:20
講無品chiuchiu都好無品 成日都殺d低lv既
156 發表於 4-1-2010 17:16
人地出左城殺低lv係無問題wor 而且我以前玩d人都係咁做只不過係你低lv先覺得有問題姐
作者: 手乂臂    時間: 4-1-2010 18:30
19678係分身黎, 你地想唔想知佢正身呢~~~~~~
就係滅仇啦

本來唔想講, 但呃左人地錢, 我就要公開呢個人ge正身身份
kubo 發表於 4-1-2010 17:47

咁o~~條9呢係滅仇~~~~
作者: 手乂臂    時間: 4-1-2010 20:38
首先,我想澄清返:原來19678係有人幫佢玩,而幫佢玩GE,就係19678係網上識Dfd,你地唔駛打佢,儘可能幫我搵下19678的前玩家....拜託哂!!!
作者: 疾影乂夜月    時間: 5-1-2010 16:19
19876好似係昆左滅仇個循甲- -分身昆正身咁型?
作者: tim9051311    時間: 5-1-2010 18:45
夜月好串
話人廢~
作者: will2005    時間: 5-1-2010 20:02
ha 佢系甘ga la hahahahahaha
作者: 義弟    時間: 5-1-2010 21:40
共濟會有無品就唔知.......
只知人地做緊任的時候, 無程程殺人的人就無品 [[onion_59]]
LinaMoster 發表於 4-1-2010 16:30

無程程人仲有好有品的殘(冰)波
作者: 傻爪小優~    時間: 5-1-2010 23:52
無程程人仲有好有品的殘(冰)波
義弟 發表於 5-1-2010 21:40
打濮長無喇喇阻住我地[[onion_24]]
作者: 疾影乂夜月    時間: 6-1-2010 16:10
夜月好串
話人廢~
tim9051311 發表於 5-1-2010 18:45

如果佢唔係黑人憎又廢又煩又串既話.我一定5會公開佢廢......(佢60lv)

will 你個all屎大pat仔快d比番d錢我ar[[bao_29]]
作者: 極限    時間: 6-1-2010 22:15
怪就怪你自已咁天真啦,咁易比人呃,仲要得個「講」;P
作者: 手乂臂    時間: 7-1-2010 19:04
怪就怪你自已咁天真啦,咁易比人呃,仲要得個「講」;P
極限 發表於 6-1-2010 22:15

超!你好嘢!
作者: 無為    時間: 7-1-2010 23:18
如題,19678+流料,大家任殺唔嬲~全三國最識昆人錢
開紅?no problem~~~個死人19678用咗我3玉50金,大家見到佢,就殺啦~最好幫我叫佢比返D錢我,
我儲咗3個月,佢同我用哂...[[onion_77]] 仲有個死人流料~一出城就殺,唔該各 ...
手乂臂 發表於 4-1-2010 12:40

同意

19678  同   流料  

都係             柒             中             之        霸  [[onion_48]]

我見到佢地都係會追住黎殺 [[onion_48]]
作者: zeroklueze    時間: 20-2-2010 11:01
算LA 出得黎行, 預左要還
作者: 手乂臂    時間: 21-2-2010 22:08
呢位哥仔,我們一同打死19678吧~
作者: 非妃    時間: 24-2-2010 01:07
流料 出名d,副本唔組佢入隊。佢幫你拉怪要你地一齊無得玩。
作者: 秋山澪    時間: 7-3-2010 19:55
講真,,,19678廢唔緊要- -..最重要係佢好廢....行過都要 邀你同佢PK.. 講左唔得閒 仲要邀...

佢e家金人..串啦...輸左又要  懶lv  又懶物又懶物 ...  流料.. 唔洗講啦..見到 勇者軍 .. 見一次殺一次...

赤壁 最柒 : 流料,,,19678

樓上俾19678昆的人..::佢點昆你??
作者: 紫龍之森    時間: 8-3-2010 09:19
其實打機打到犯眾憎有咩為呢
雖然要世界得返好人就冇乜可能...
但人不犯我 我不犯人
以前三國時期....出師都要有名先得架嘛...成日用三國個陣通街都係戰亂黎做借口
無端端去殺人同人地做緊任個陣去殺人.....
對我黎講....係一個不可原諒的行為
作者: yoyo159236    時間: 8-3-2010 10:49
19678真係滅仇....?佢係咁ge人咩...?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2