樂古Nakuz

標題: 新手玩game一問 [打印本頁]

作者: 咖啡或茶~    時間: 6-12-2009 14:54
標題: 新手玩game一問

我而家係16lv既槍兵(五段)
究竟點賺錢 完全唔夠錢用

入去npc(擁離)好煩
d黃巾兵好煩  成日追住打  搞到未入去都冇左3/4血

要次次都每隻每隻打入去
仲有 我五段槍兵 點解專精加唔到既?點先加到?

仲有 如果想重玩  再用槍?定係劍?

粗字為最主要重點  其他都想你地解答
作者: 夢夢豬    時間: 6-12-2009 15:06
做重複任搵錢,如果重玩就玩槍兵
作者: 咖啡或茶~    時間: 6-12-2009 15:08
做重複任搵錢,如果重玩就玩槍兵
夢夢豬 發表於 6-12-2009 15:06

我見酒館d任務 比歷練 同埋 該地錢幣(唔係金銀銅@@)  咁姐係點
作者: puikuen    時間: 6-12-2009 16:04
我見酒館d任務 比歷練 同埋 該地錢幣(唔係金銀銅@@)  咁姐係點
咖啡或茶~ 發表於 6-12-2009 15:08

酒館個d錢幣係比你買酒館d裝,唔係金銀銅個d
作者: 傻爪小優~    時間: 6-12-2009 18:40
搵錢:可以做主線任/買點換金元寶買一d好貨放出去(九ser可以放不過價錢就睇個商點(一個香木都有50金以上
比黃巾兵個度.....你可以上d山路行去..或者該意避開d怪
而家槍劍刀唔係主流......主流係盾戟爪或更多
作者: 咖啡或茶~    時間: 6-12-2009 22:41
岩岩入左董卓宮殿尋寶   點解開開下d寶箱 又話咩冇工具既
作者: Quentin~    時間: 6-12-2009 22:57
如果想重玩,強烈建議用盾
lv 10學左「狂甲」後,被怪打可以回血添
就算唔鍾意用盾,都可以高level後轉武器,好方便

另外,可以搵個高level的做師父~
作者: Quentin~    時間: 6-12-2009 23:02
http://chibi.wanmei.com/event/20 ... 0055002050052000000
槍專精

至於點賺錢... 你低 level 比較難賺...
或者開個分身做主線任@@
當然,去多D ser 9長安留意下
作者: 咖啡或茶~    時間: 6-12-2009 23:48
http://chibi.wanmei.com/event/200807/simulator/spear.html?500055203545110055002050052000000
槍專精

至於點賺錢... 你低 level 比較難賺...
或者開個分身做主線任@@
當然,去多D ser 9長安留意下 ...
Quentin~ 發表於 6-12-2009 23:02

多謝你的網頁

另外想問梁昭係邊?點拎工資?
作者: 誠、––    時間: 7-12-2009 00:42
出去收1玉..新手夠你玩好耐..
1玉=6-7蚊hkd
作者: Quentin~    時間: 7-12-2009 01:18
多謝你的網頁

另外想問梁昭係邊?點拎工資?
咖啡或茶~ 發表於 6-12-2009 23:48

香港版冇工資呢樣野﹐亦冇梁昭呢個npc

的確,用小小錢買game錢就可以玩得更順利
驛站、學技能、整新藥對新手黎講唔少錢...
作者: 咖啡或茶~    時間: 8-12-2009 00:13
重玩左  而家21lv  有6金5x鐵 主要係長安同西涼行緊究竟而定要做咩  升左做槍騎點先有馬?
作者: 手乂臂    時間: 9-12-2009 18:38
重玩左  而家21lv  有6金5x鐵 主要係長安同西涼行緊究竟而定要做咩  升左做槍騎點先有馬?
咖啡或茶~ 發表於 8-12-2009 00:13

如果要馬,就要搵馴馬師(c涼+長安有),用10金買啦~
作者: 手乂臂    時間: 9-12-2009 18:38
出去收1玉..新手夠你玩好耐..
1玉=6-7蚊hkd
誠、–– 發表於 7-12-2009 00:42

where有得買???
作者: 夢夢豬    時間: 9-12-2009 20:52
岩岩入左董卓宮殿尋寶   點解開開下d寶箱 又話咩冇工具既
咖啡或茶~ 發表於 6-12-2009 22:41

因為npc係比30個工具你開寶相,你開曬就冇咖啦
作者: 咖啡或茶~    時間: 10-12-2009 00:40
唔該晒 你地幫手 而家入左團 有團友幫手打野
都叫賺到d錢 買左隻馬黎騎
而家26lv 係長安城 無所事事@@
應該點做呢一步?
作者: 卍神風卍    時間: 20-12-2009 13:05
可以買多D藥    日日做團任  結義任
日日做行標(多人做多D  EXP)
日日同長安既洪金 做散落的XX 有好多EXP
25LV做西涼** (找個42-45LV同你一齊打)
30LV做孫尚香 (要做子龍奇情1先)同1-2個45-46LV既人一齊打
再高LV好似做到釣魚任 係長安既大學既孔X果到接       ( 釣完同孔X完任)(日日做)
高LV D去巴蜀
作者: 傻爪小優~    時間: 20-12-2009 15:04
無所事事可以去掛校軍......用空手3可以打死怪....你鍾意可以開書黎讀....跟住7.30做舌戰, 搵6個朋友做下推羊(好高經)[[onion_15]].....
作者: 卍神風卍    時間: 20-12-2009 18:30
真係唔明 gm係要7:30分先做到舌戰
果時係大家食飯既時間   好多人都因為咁做唔到舌戰[[onion_51]][[onion_52]]
作者: 傻爪小優~    時間: 21-12-2009 01:14
真係唔明 gm係要7:30分先做到舌戰
果時係大家食飯既時間   好多人都因為咁做唔到舌戰[[onion_51]][[onion_52]]
卍神風卍 發表於 20-12-2009 18:30
可能GM以為上班族6點半放工(不過好多人都唔得)可以在1粒鍾後番到屋企掛[[onion_33]]
作者: Quentin~    時間: 21-12-2009 09:46
舌戰7:30係大陸開發商設定的時間,唔關橘子事

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2