樂古Nakuz

標題: volution VIII MR 討論區(傾下計) [打印本頁]

作者: 三毛俠    時間: 2-5-2009 23:56
標題: volution VIII MR 討論區(傾下計)

volution VIII MR 討論區(傾下計)
有e8既傾下點改車同同咩set打 ta快'''
作者: 啊﹏草    時間: 4-5-2009 23:31
ta
seT c+3爪+GT WING+子彈鏡+第3塊蓋
作者: 三毛俠    時間: 1-7-2009 00:20
o 不過我用e8超屎
作者: 家樂仔    時間: 1-7-2009 01:59
e9人仕 行過zzzz
作者: 〝肥路=]    時間: 1-7-2009 10:34
set A + T7+ 3D wing + 子彈鏡 + 跟色有孔蓋
作者: 當明尼克    時間: 1-7-2009 16:47
e8用黎打ta?!
真係第一次見....
一般都係用番d快既車黎打嘛~

e8不論挑機/ta,都係只建議set a~
後面就睇你想點set....
想set做防守車:
原蓋,原鏡,mg鍛,3D翼
想set做快車:
跟色有窿蓋,子彈鏡,3爪,原翼
想set做攻擊車:
原蓋,子彈鏡,3爪,GT翼

一般黎講,evo系列車除左你玩走佬之外,都會建議用原蓋~
鏡影響其實好少,不過想硬d就原鏡,快d就子彈鏡~
鈴就好多變化~
mg鍛就硬~缺點係有d慢....
3爪就快~缺點係甩....
樓上講既T7就係攻擊鈴黎~好好推~不過有d慢....
57f就好好控~不過同樣好慢....
TCII就好平均,不過唔係個個用到~因為實在無樣野突出....
至於翼果方面,其實除左走翼之外,咩翼都得既~
原翼就最快,3D翼就最定~GT就係平均既~
作者: harry-chan111    時間: 1-7-2009 17:30
e8用黎打ta?!
真係第一次見....
一般都係用番d快既車黎打嘛~

e8不論挑機/ta,都係只建議set a~
後面就睇你想點set....
想set做防守車:
原蓋,原鏡,mg鍛,3D翼
想set做快車:
跟色有窿蓋,子彈鏡,3爪,原翼
想set做攻擊車: ...
當明尼克 發表於 1-7-2009 04:47 PM

唔係wo..
我用緊T7,OK快!
作者: 無雙亂舞    時間: 1-7-2009 17:47
有冇r32同r34既同路人
作者: 當明尼克    時間: 1-7-2009 18:21
唔係wo..
我用緊T7,OK快!
harry-chan111 發表於 1-7-2009 17:30

其實e9用咩都唔快得去邊嫁啦....
T7....的確係慢鈴黎....
不過對比起57f,mg鍛呢d慢到出汁既鈴,依然都係快d既~XD

有冇r32同r34既同路人
無雙亂舞 發表於 1-7-2009 17:47

我有R32喎@@
主力車之一黎嫁~
我而家主要用3架車~
e9,R32同rx8~
e9做防守車~R32做攻擊車~rx8就專攻TA~
作者: harry-chan111    時間: 1-7-2009 18:24
我有用R34
作者: 當明尼克    時間: 1-7-2009 18:57
我有用R34
harry-chan111 發表於 1-7-2009 18:24

R34唯一真係衰灣速....
硬度同直路加速都好正~XD
作者: 烏龍*”茶    時間: 6-7-2009 03:36
哎-  -e8  玩set a gt翼 3爪  frp 子彈鏡  夠哂快-  - 起步又快=]  介鬼王呢個set幾好的=]衰就衰在玩山路個陣轉一轉mg  或者rc2 好d  因為玩山路3爪甩左少少=]
或者原包 走翼 3爪 frp 子彈鏡  都ok既...[[覺得]]
作者: 當明尼克    時間: 7-7-2009 10:15
哎-  -e8  玩set a gt翼 3爪  frp 子彈鏡  夠哂快-  - 起步又快=]  介鬼王呢個set幾好的=]衰就衰在玩山路個陣轉一轉mg  或者rc2 好d  因為玩山路3爪甩左少少=]
或者原包 走翼 3爪 frp 子彈鏡  都ok既...[[覺得]] ...
烏龍*”茶 發表於 6-7-2009 03:36

e8....
老實講....要咁快做乜....
本身evo系列後追無敵嫁啦....
架車快唔快根本無咩所謂....我覺得evo系列重點係要set硬喎~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2