樂古Nakuz

標題: 最不值得做的每日任務 [打印本頁]

作者: 戰場管理員    時間: 24-4-2009 19:07
標題: 最不值得做的每日任務

大家覺得邊 d 係最不值得做的每日任務呢?
作者: 極限    時間: 24-4-2009 22:33
採木頭 值得做,因為如果中左個鏢銀(以前北京奧運叫傳火),接完鏢銀比經驗值時隨機比多「護送.撥浪鼓」,咁做多個福威鏢單之後可以解「護送.撥浪鼓」,只送5個金錢鏢同地區聲望,咁咪自已賺多d金錢鏢黎換稱號,以後做福威鏢單咪有額外經驗值
作者: 無名方士    時間: 24-4-2009 23:14
以上全部我都做,要講麻煩覺得係將星錄 入曹植傳
作者: 手乂臂    時間: 25-4-2009 16:46
樂風,無聊到嘔
作者: bestso88    時間: 25-4-2009 20:16
最唔值 :  神兵玄奇
唔值到提都冇提過....
作者: 猿人襲地球    時間: 27-4-2009 09:48
bestso88 發表於 25-4-2009 20:16
同意~~付出與收獲、令人提都費事提
作者: Quentin~    時間: 27-4-2009 10:35

神兵玄奇、仁義任務又的確唔算「每日任務」
因為呢兩個任務可以不停、無間斷咁接
「江山如畫」先至係每日任務,但我未解過= =

樂府採風 <= 自從有鏢單可以搵錢之後,呢個任吸引力大不如前,只係為左紙墨筆
採木頭 <= 可能大家都唔知其實係指撿物資,撿時要小心俾人殺
官職日任 <= 雖然有唔少文/武勛,但通常有人組先會做,一個人打太累,如果可以順便解埋皇榜綠任先會自己解
軍團任務 <= 唔敢一個人打軍團 boss。唔係唔夠隻 boss 打,而係驚打緊俾人偷襲
將星錄 <= 冇時間的話我只會打「染骨道人」,250000經= =
婚姻任務 <= 冇結過婚,所以冇做過 = =
每日賽馬 <= 跑過 2 次 = =
作者: 星塵龍    時間: 27-4-2009 11:47
採木頭..我無做過~囧
作者: 小幻仔    時間: 27-4-2009 13:12
賽馬一般好玩,係個場度跑來跑去跑到暈左~
作者: 手乂臂    時間: 27-4-2009 14:04
想結婚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!做婚任~~~~~~~~~P.S.我得44lv- -
作者: 極限    時間: 27-4-2009 18:27
神兵玄奇、仁義任務又的確唔算「每日任務」
因為呢兩個任務可以不停、無間斷咁接
「江山如畫」先至係每日任務,但我未解過= =

樂府採風
Quentin~ 發表於 27/4/2009 10:35

將星錄 <= 冇時間的話我只會打「染骨道人」,250000經= =

果d無用,最好就做個曹植
战场隐藏任务
将星录
满足特定条件,可领取下列任务,消耗一个将星录。
任务:道不可无师尊 等级需求:61 条件:无 在长安北斗星君处领取
任务:但为君故 等级需要:61 条件:获得图鉴·曹植,在外剧本【曹植传·醉墨行书】中的曹植处领取任务

隐藏任务触发道具:将星录
  隐藏任务名称:但为君故
  隐藏任务等级要求:61+
  隐藏任务触发条件:获得图鉴·曹植,在外剧本【曹植传·醉墨行书】中的曹植处领取任务。
  隐藏任务描述:该任务要求击杀外剧本【曹植传·醉墨行书】中最终BOSS,后出战场到长安城太学内找曹植交任务,可获得巨额经验值奖励,该任务可重复完成。

(注:将星录也可在长安城北斗星君处领取道不可无师尊任务,同样等级61+的玩家可领取,完成任务可获得少量经验奖励,该任务可重复完成。)
作者: LKAIP    時間: 29-4-2009 20:23
樂府採風 , 好煩
作者: 非妃    時間: 30-4-2009 17:44
[[onion_50]]全部都有做。
作者: 娃兒//    時間: 30-4-2009 18:58
採木頭  @_@
作者: =B0B0=    時間: 30-4-2009 21:01
作者: kenfai    時間: 30-4-2009 21:07
樂府最唔想做~~~
作者: lovingyou118    時間: 30-4-2009 21:34
樂府採風 最唔值得做
作者: 殺神III    時間: 1-5-2009 00:04
作者: 藍魅    時間: 1-5-2009 05:48
作者: kingyin    時間: 1-5-2009 11:07
樂任做太耐了
作者: ▆▅▃小奶    時間: 2-5-2009 00:51
酒館任務  @_@
作者: 藍魅    時間: 2-5-2009 03:38
作者: 無名人    時間: 2-5-2009 06:13
樂風,無聊到嘔~~~~~~~~
作者: devy1996pofung    時間: 2-5-2009 09:20
樂府採風 ,成日要符玉
作者: ohaya_88    時間: 2-5-2009 12:47
我覺得是挖箱
作者: m328    時間: 2-5-2009 13:09
神兵玄奇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: lovingyou118    時間: 5-5-2009 05:55
樂府採風
作者: 小愛ㄨ    時間: 5-5-2009 11:14
作者: 波堤貓貓    時間: 5-5-2009 12:07
神兵我覺得最唔想做~@@"
作者: 小鷺    時間: 5-5-2009 15:13
對啊/~\" 神兵玄奇真的最不想做耶.. (其實樂府也差不多[[bao_16]]
作者: desitiny    時間: 10-5-2009 22:19
國家皇任煩到死    軍團任友5夠打  賽馬浪費時間  d經5係好多   樂府同神冰最悶  酒任我刀係1時時做  最好係用   玉清天書   校軍將令 升LV  or食經最少 5好外掛a  會有木馬程式ga
作者: desitiny    時間: 10-5-2009 22:20
最好a  打錯字tim
作者: kitkitwin    時間: 12-5-2009 08:39
國家皇任煩到死    軍團任友5夠打  賽馬浪費時間  d經5係好多   樂府同神冰最悶  酒任我刀係1時時做  最好係用   玉清天書   校軍將令 升LV  or食經最少 5好外掛a  會有木馬程式ga ...
desitiny 發表於 10-5-2009 22:19

唉~皇任話煩,軍團任又話唔夠打,賽馬又話唒時間~d經唔係好多~禁你玩點解要玩赤壁?
皇任一d都唔煩,勁快打完,我自己打軍團任2分鐘打完隻野~賽馬點會少經,你win到第一,果張證有一百萬經,點會少?酒任就日日都做,你唔做點拎裝去升,我都儲緊長安30個藍任黎拎金吾盔黎升虎牢盔~幾正*
作者: bestso88    時間: 12-5-2009 15:58
國家皇任煩到死    軍團任友5夠打  賽馬浪費時間  d經5係好多   樂府同神冰最悶  酒任我刀係1時時做  最好係用   玉清天書   校軍將令 升LV  or食經最少 5好外掛a  會有木馬程式ga ...
desitiny 發表於 10-5-2009 22:19

淨用玉清天書 校軍將令升lv同外掛有咩分別= =?
作者: desitiny    時間: 16-5-2009 14:28
淨用玉清天書 校軍將令升lv同外掛有咩分別= =?
bestso88 發表於 12-5-2009 15:58

最起碼5會電腦中毒
作者: desitiny    時間: 16-5-2009 14:29
唉~皇任話煩,軍團任又話唔夠打,賽馬又話唒時間~d經唔係好多~禁你玩點解要玩赤壁?
皇任一d都唔煩,勁快打完,我自己打軍團任2分鐘打完隻野~賽馬點會少經,你win到第一,果張證有一百萬經,點會少?酒任就日日都做,你唔做點 ...
kitkitwin 發表於 12-5-2009 08:39

咁公喜你lo
作者: 手乂臂    時間: 18-5-2009 19:07
想結婚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!做婚任~~~~~~~~~P.S.我得44lv- -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€€
作者: 手乂臂    時間: 18-5-2009 19:08
頂頂lo,妖~
作者: 手乂臂    時間: 18-5-2009 19:08
hahahahahahaha吩2
作者: 手乂臂    時間: 18-5-2009 19:09
墦坑里囚坑囚[[坑里陳社里里里里里炎劣劣劣頂仕陌仕陌坎陌堵仍坑尺坑里你彤陌來奚刺合個昨忸百尼址署忸猶志里旨里肺吸氏汨
作者: 手乂臂    時間: 18-5-2009 19:09
HAHAHA
HAHA
唔比咩????????????????????????????????????//
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
作者: jimmylui253    時間: 18-5-2009 23:06
樂府採風 >> 長..
官職日任 >> 好少勛...
作者: zhangguoxuan    時間: 19-5-2009 18:30
神兵跟樂府難做到死
作者: angela02091    時間: 21-5-2009 16:39
樂府任lo~做果個都傻
作者: 漢堡    時間: 19-2-2010 21:03
樂府任一次過做3個就唔無聊啦,邊個叫你日日做姐....一次做3個,不知幾好,出正野機會都多D....
作者: ~小鈴怡~    時間: 8-3-2010 15:05
bestso88 發表於 25-4-2009 20:16

認同 神兵玄奇+1 (做過一次, 就無做過喇)
作者: 疾影乂夜月    時間: 31-3-2010 23:32
個釣魚左我勁多時間......又悶......我見人釣魚有好多經,我唔抵得先至做= =

其實詩風唔錯,又有錢,你中左正野有20金-70金,唔錯,我冇錢都係睇佢e個任

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2