樂古Nakuz

標題: 《彩虹島》我的網遊情人! [打印本頁]

作者: HiMsPaCe    時間: 30-3-2009 23:22
標題: 《彩虹島》我的網遊情人!
《彩虹島》我的網遊情人!

官方網頁:http://lt.gameone.com

大家昨天看過了遊戲大使的拍攝花絮後,是不是已經急不及待想看看他們拍攝的成果呢?今次官方率先帶給大家一個由兩位遊戲大使「Fung峰」及「★||!GIRL+..」穿著便服和Cosplay服飾演的「我的網遊情人」故事!

香港版《彩虹島Online》將於4月6日公測,屆時記得要來體驗《彩虹島》的奇妙世界,展開愛與友情的魔法冒險!官方將於公測前開放遊戲帳號註冊,稍後時間將於公佈遊戲產品包以及開放公測遊戲主程式下載,有關進一步公測消息,請密切留意官方網頁公告!

按圖放大

作者: 226161    時間: 3-4-2009 00:54
佢地好假..........
作者: wwwax    時間: 3-4-2009 15:16
我頂唔順佢地..
作者: TYTY    時間: 3-4-2009 15:40
-___-;假得泥好好笑啵.
冇喇喇又會扯到去勁舞
作者: 溺愛*小豆    時間: 3-4-2009 21:12
-.-賣2隻game既廣告
作者: 傻癲儿`    時間: 15-4-2009 19:44
真搞笑...
作者: 罪`-    時間: 15-4-2009 21:47
囧了-___-
他們的KISS-______-看見也想哭-_-
他們大可借鏡-_-
為什麼要這樣做呢
作者: 人渣二世    時間: 15-4-2009 22:00
條女個妝真係想叫人唔好玩.....;P
作者: joeip1995    時間: 15-4-2009 22:45
拍得咁真=.=唔找佢去拍劇都唔得
作者: s!u寶唄魚×    時間: 15-4-2009 22:53
條仔都可以接受,條女簡直不知所謂=,=
作者: 大樹`    時間: 16-4-2009 03:36
佢地kiss得好假-_-`
作者: 539260781    時間: 16-4-2009 09:58
佢地拍得咁假=.=[[bao_40]]
作者: 539260781    時間: 16-4-2009 10:00
我唔係好鐘意=.=佢地咀得......................
[[bao_35]]
作者: 23373791    時間: 16-4-2009 13:16
冇奈中[[onion_18]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2