樂古Nakuz

標題: 曙光5個最大團 [打印本頁]

作者: 熊貓寧    時間: 5-8-2008 20:22
標題: 曙光5個最大團
你地覺得曙光邊5個團最大,最有殺傷力
作者: 牛油    時間: 5-8-2008 20:23
大團都係得戀雪夜血新雄三個吧
作者: 豬BE    時間: 5-8-2008 21:14
戀雪 新雄  夜血  非主流  神奈川
作者: .小夜﹏    時間: 5-8-2008 21:30
戀雪 新雄  夜血  非主流  神奈川 得番呢5個
作者: 熊貓寧    時間: 5-8-2008 21:30
新雄同神奈而家係咪冇咩人?好耐都冇見過佢地D人
作者: .小夜﹏    時間: 5-8-2008 21:31
d人沒1咩玩曙光得番d ac係 係團到
作者: 牛油    時間: 5-8-2008 21:33
大團e d見人見志姐
作者: 熊貓寧    時間: 5-8-2008 21:50
咁又係,個個都可以話自己個團係大團,個團有幾個65lv以上既人就話好勁
作者: 豬BE    時間: 5-8-2008 22:32
戀雪  夜血  冇人反對吧
非主流都多人ON  而且幾高LV
神奈  D人冇玩  但玩得曙光耐既人都會公認 佢地係大團
新雄  人地升緊LV你緊係見佢地吾到= =
作者: william99    時間: 5-8-2008 22:41
標題: 回復 9# 的帖子
同意 .....................
作者: 豬BE    時間: 5-8-2008 22:51
喊包99<333333
快D喊比我睇
作者: 牛油    時間: 5-8-2008 23:54
BE咁桃園都算吧??
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 00:08
桃園一D都吾覺- -
之前牛女佢地過哂去都算既...
但係E+牛女佢地返哂新雄
而且 桃園又冇乜點打團戰
又冇乜人凸別高LV
(個人意見)
作者: 牡丹靈姬    時間: 6-8-2008 07:59
原帖由 熊貓寧 於 5-8-2008 21:30 發表
新雄同神奈而家係咪冇咩人?好耐都冇見過佢地D人

樓主你當我死咖?!\口/
丹丹同大月日日都有ON!!

仲有,新雄宜家點會冇晒人??

十卜BEBE
#9講好好∼哈哈

不過我都覺得桃園都OK∼
都算係曙光內的大團
作者: liukit12345    時間: 6-8-2008 09:24
戀雪    非主流  夜血  屎上  桃園  之後就新紅  神奈  我個團   xD

個人意見  我以on既人黎講  如果神奈同新紅個d特然on曬就唔係咁計
作者: 熊貓寧    時間: 6-8-2008 09:39
你個團?..........係咪姐係寒月?
作者: 鬼乂    時間: 6-8-2008 10:52
@@神奈有一隻全ser最高lv既ec a_a
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 11:11
LIU你盲架-口-...5個大團呀= =
作者: db仔個細路    時間: 6-8-2008 12:04
我地寒月殿都好勁姐==
作者: 晴月    時間: 6-8-2008 12:12
原帖由 鬼乂 於 6-8-2008 10:52 發表
@@神奈有一隻全ser最高lv既ec a_a

鬼鬼,你講錯左了,神奈係有一隻全ser最高lv既2階牛 a____a
作者: 牛油    時間: 6-8-2008 13:17
桃園唔算==?
如果講高LV牛女點夠天高LV呢==
作者: .小夜﹏    時間: 6-8-2008 13:37
桃園都好多人高 全部都法c個d
作者: 熊貓寧    時間: 6-8-2008 13:42
就算法c都夠屈啦......不過最好咩職都有D,咁先至係最屈
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 13:52
豬晴仲係乳牛-.-
加大馬  乳牛=__=
作者: 牛油    時間: 6-8-2008 14:55
桃園多高lv魔c==
你錯啦==
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 15:10
咪只係得天  高LV  LO
再吾係比多幾個你
之後一堆7X  法系既野...

新雄  乜職都有  每樣職都有D 高LV
感覺上 新雄比桃園勁好多
同埋桃園比較小嬴團戰..
之前新雄個D入哂桃園咪勁囉- -...

同埋  新雄 戀雪 神奈  都係曙光生存左好耐
以前的3個大團
(個人感覺)
所以話我覺得邊5個大團

戀之雪  乂新雄乂  夜血盟 神奈川  非主流
作者: 牛油    時間: 6-8-2008 15:13
BE好似好唔中意桃園咁GE==
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 15:31
吾係呀-.-
不過我真係覺得呢5個係大團麻-0-...
作者: 熊貓寧    時間: 6-8-2008 15:36
不過桃園D人成日都係天女亂打人
作者: 牛油    時間: 6-8-2008 15:40
點會==
桃園好似N年都冇人去天女==
如果係都係團P前先去
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 15:48
高LV個D冇去天女--
之前我都比2隻桃園60幾LV的
係天女打- - 吾記得名了- -
作者: liukit12345    時間: 6-8-2008 15:48
原帖由 豬BE 於 6-8-2008 11:11 發表
LIU你盲架-口-...5個大團呀= =

我係話之後.........

戀雪夜血飛主大家都覺得係  跟住就只有  屎上  神奈  新紅  桃園

個人睇法  

神奈   (靜係講e家d人)
先講打桃園  e家神奈得番晴月 葉月 單單 be玩  如果同桃園打  天同長打晴月 加埋其他人都圍死佢地  
之後就打新紅  新紅都有d人玩 我見到    可樂  豬兜個d係新紅  都重有d人  旦係冇咩高lv打得入晴月  所以應該有得打
屎上  屎上有龍輝  重有幾個80  都算勁  龍輝連埋其他打80  都夠做  其他圍死葉月個d  

e個團衰就衰在e家冇咩人

新紅
屎上既80上  都打唔入  打得入都唔係次次入  冇得打
桃園都係
神奈 人地有隻80上 但都可以比佢地圍死  有得打

都係小左好多人  過都重有既  但係打唔入其他團d80

桃園
神奈  神奈咁小人  圍都圍死佢地
新紅  都係唔係小人  加上打唔入高lv
屎上  有得打  龍輝vs段天  如夢vs長  其他就要睇團友  不過我見屎上都唔係太多人  有得打 不過應該唔夠

勁團  不過好小打團戰個d  重有冇咩係天女玩個d  有80上  d戰都ok勁  又多人

屎上
神奈  有幾隻80  打得入晴月 重有其他團友圍佢地
新紅  打唔入d80  所以應該..........
桃園  有得打  龍輝vs段天  如夢vs長  其他就要睇團友  打起上黎應該都有得打

又係勁團  但係就咁睇洛  好以冇咩特別  唔係好多人咁  其他有幾個80

個人認為就係咁  大家可能意見唔同

講下我個團  我團唔算勁
寒月殿
戰士唔多  比教平均  善場以小打多  因為多賊  多ec  不過都有d戰  戰士有火炎同sky同狂怒  可以頂住人地團既戰  令我地既法c可以爆大技
魔c爆完冇咩血  我同小金2隻賊就毒佢地  之後就死曬  呵

意見係咁多
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 16:43
大團吾係只係講隻抽-________-,,,,
同埋神奈吾係得4丁友- -
仲有馬生同埋鬼鬼= =
作者: liukit12345    時間: 6-8-2008 17:00
我唔係講隻抽= =  
多多2個冇咩分別
作者: 牡丹靈姬    時間: 6-8-2008 17:02
算啦BE><
馬生同老鬼已被人遺忘∼∼∼∼KAKAKA
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 17:03
HAHA  -W-  大家意見吾同
作者: 牡丹靈姬    時間: 6-8-2008 17:08
其實如果計人的話。。。
我想講神奈唔只咁少人囉
只係LIU唔清楚姐∼
不過『大團』<∼呢D名譽,我地神奈一早唔在乎
^口^
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 17:11
退出江湖.________.
作者: 牛油    時間: 6-8-2008 18:59
LIU= =
點解你講史上果陣唔講埋BB?
佢83戰
同埋講桃園點解唔講埋右腳
佢84戰
作者: =影=    時間: 6-8-2008 19:01
原帖由 牛油 於 6-8-2008 18:59 發表
LIU= =
點解你講史上果陣唔講埋BB?
佢83戰
同埋講桃園點解唔講埋右腳
佢84戰

豬油
搵我咩事?
作者: 牛油    時間: 6-8-2008 19:05
ON MSN先啦
有急事
作者: liukit12345    時間: 6-8-2008 21:19
神奈重有幾多人玩   我唔係話有時間先on1/2次個時  我話係長on  成日星lv個d........

牛油
我得個41lv><  邊識咁多人><
重有識都唔記得= =
作者: 牡丹靈姬    時間: 6-8-2008 22:39
原帖由 liukit12345 於 6-8-2008 21:19 發表
神奈重有幾多人玩   我唔係話有時間先on1/2次個時  我話係長on  成日星lv個d........

牛油
我得個41lv><  邊識咁多人><
重有識都唔記得= =

我可以好肯定話你知,我地神奈唔只幾個玩緊(不過只係丹丹同大月呢幾個較為出名∼∼)
有時ON左唔一定要話俾人知=0=升LV使同人交代咩?
我亦都冇講要計埋有時間先ON1-2次果D
我諗,如果計埋果D就可能多過你成個團∼
其實,當你唔清楚果件事既時候,可唔可以唔好自下定論呢?
作者: 段恨逆天    時間: 6-8-2008 23:45
我想講 如果係斗齊職又on返晒既 我桃園都唔輸得去邊= =
阿強 阿瑤 冰雞 biggril 暗殺 牛E 幻c仲有鬼兄 戰士仲有一堆堆
雖然對大團無咩興趣 但我唔會令大家誤會話我桃園無人!
作者: 豬BE    時間: 6-8-2008 23:59
天-.-咁佢問我覺得邊5個丫麻><
大家感覺吾同-0-
作者: liukit12345    時間: 7-8-2008 09:24
咁你覺得係就係啦..................
作者: 大月    時間: 7-8-2008 10:15
大團呢d名... "神奈川" 應該不要別人認同了吧

如果辣b仲係度 我相信佢都會同意
作者: CDSjimmy仔    時間: 7-8-2008 18:03
史上北門都唔係好差姐=_=
少d法職咁解
作者: 俗長    時間: 7-8-2008 20:57
桃園係廢團,請大家唔好打我d團友,打就打淨係打段天好啦,謝謝各位合作
作者: 熾天狼    時間: 7-8-2008 22:26
[[bao_11]] 俗長真攪笑
作者: 段恨逆天    時間: 7-8-2008 23:07
大家唔好比俗長呃左呀!!!
佢呃大家的!!!!!其實佢先係叫我出黎撩人個個a_a
作者: 牛油    時間: 7-8-2008 23:24
大家~.~
自從出雲做長老大之後俗長已經比佢踢了出團~.~
作者: 鬼乂    時間: 7-8-2008 23:40
你認為真係打交果時神奈會得咁小人@@??

liu 知d唔知d@@

不過我地神奈跟本唔智在係唔係大團
作者: 豬BE    時間: 7-8-2008 23:51
好似上次咁...吾記得左咩事
打大交
古古 糕糕  BB  鬼鬼  好多人都返哂泥-0-
作者: 俗長    時間: 8-8-2008 00:20
我叫你唔好撩人都叫唔住啦= =老細兄

不過我地d團友真係唔知段天得罪左咁多人
要打就打段天吧!
唔關我地事的!!!!!
我唔介意退團一齊圍佢~
作者: 晴月    時間: 8-8-2008 08:34
我又圍段天 a______a

圍完段天,我再幫段天圍返俗長 a___________a
作者: liukit12345    時間: 8-8-2008 09:46
都話靜係計e家星lvd人囉  以前佢真係大團一個既
作者: 段恨逆天    時間: 8-8-2008 10:38
月兄 我地圍柒長!!!! 終天打王個時無啦啦出團打佢好唔好a_a
作者: 俗長    時間: 8-8-2008 10:56
段天真係好天真~
晴月真係好傻~
佢地真係好天真,好傻~
作者: 段恨逆天    時間: 8-8-2008 11:09
柒長真係好柒= =v
作者: 牛油    時間: 8-8-2008 11:12
呵呵呵....
比你地三個搞到笑死了
晴晴好似無間道=0=
作者: 晴月    時間: 8-8-2008 17:22
絕對唔係無間道,只係睇下邊邊有得圍人,去圍下人o者 a_______a
作者: 牛油    時間: 8-8-2008 17:26
-口-""
晴晴真奸......
作者: dinmoxjm09    時間: 22-8-2008 02:53
標題: 青川??生6.1?余震 重?西安等地震感明?
青川??生6.1?余震 重?西安等地震感明?

四川青川?与甘?文?交界??生6.1?地震

17?40分左右汶川震??生5?以上余震

汶川震??生余震 西安等地震感明?  

17?48分余震再次?? 成都震

感明?

新?网北京8月5日? 北京??8月5日17?49分,在四川省?元市青川?(北?32.8度,??105.5度

)?生6.1?余震,震源深度?10公里。

?西多地震感明?

西部网? 据?西地震台网初步?定,北京??2008年8月5日17?48分,四川省青川?(北?32.8°,?

?105.5°)?生6.1?地震。我省西安、??、?中、渭南、商洛、榆林等地均有明?震感。

重?大部分地?有感

??网?(?者李心成、徐?渝5日18:00??道)?者???重?市地震局?悉,据重?市地震台网?

定:北京??2008年8月5日17?49分,四川省青川?(北?32.8°,??105.5°)?生6.1?余震。

据悉,?西西安、渭南、??、咸?、?中,及,及甘?天水、?州,宁夏?川和四川成都等地都有明?

震感。

下午17?55分左右,重?主城?及各??等大部分地?都出?震感,持???十几秒?。

近期四川余震情?一?

据?家地震台网?定,北京??8月2日21?35分,在四川省?元市青川?(北?32.6度,??105.4度)?

生4.1?余震,震源深度?10公里。

据?家地震台网?定,北京??8月2日21?25分,在?西省?中市宁??、四川?元市青川?交界(北?

32.7度,??105.6度)?生4.2?余震,震源深度10公里。

据?家地震台网?定,北京??8月2日2?12分,在四川省?元市青川?(北?32.5度,??105.2度)?生

4.9?地震,震源深度?10公里。

据?家地震台网?定,北京??8月1日16?32分,在四川省??市平武?、北川羌族自治?交界(北?

32.1度,??104.7度)?生6.1?余震,震源深度?20公里。
作者: kurt99    時間: 26-8-2008 03:50
個個都勁.睇你點諗><
作者: kurt99    時間: 26-8-2008 04:01
o.......都ok la.......
作者: 天天﹏戀    時間: 27-8-2008 00:28
標題: 回復 64# 的帖子
唔...你咩事呢...?[[onion_44]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2