樂古Nakuz

標題: [求助] 關於ser既問題 [打印本頁]

作者: wing001060    時間: 24-6-2008 22:37
標題: [求助] 關於ser既問題
我之前仲玩到既, 因為考試所以停玩  到而家想玩番....就入唔到ser
  ser果d全部轉哂做灰燈 [未連線]   ac pw岩都入唔到
已試過重莊 但無效....我上網公司係網上行....  有冇人知道我咩事-.-?
(我打機從來唔開防火牆的 應該唔關防火牆事)
請大家幫幫忙,.,,
作者: 凍檸水OO    時間: 25-6-2008 12:58
全部轉哂做灰燈 [未連線]

這個無關係
我都係全部灰色
你打完ac同pw之後 佢彈咩出黎  例如重覆登入果d

ps.
請注意求助區的存在!
您係咪唔識影相所以無係果度貼-o-!?

作者: wing001060    時間: 25-6-2008 17:08
原帖由 凍檸水OO 於 25-6-2008 12:58 PM 發表
全部轉哂做灰燈 [未連線]

這個無關係
我都係全部灰色
你打完ac同pw之後 佢彈咩出黎  例如重覆登入果d

ps.
請注意求助區的存在!
您係咪唔識影相所以無係果度貼-o-!?

係-.-  我明明打岩哂嫁...不停話我錯
之後錯3次仲彈走埋我-,-  
[SOR 錯左區-.-]
[聽講係禁 Print Screen SysRq 影相  但我唔知邊到可以搵到d相-.- 同埋點上載上黎=.=]
作者: peterwong1994    時間: 25-6-2008 22:23
原帖由 wing001060 於 25-6-2008 17:08 發表

係-.-  我明明打岩哂嫁...不停話我錯
之後錯3次仲彈走埋我-,-  
[SOR 錯左區-.-]
[聽講係禁 Print Screen SysRq 影相  但我唔知邊到可以搵到d相-.- 同埋點上載上黎=.=]

alt+p
之後到安裝路徑=>photo就找到了

上載用樂古的應該ok了,不能再找我吧
作者: wing001060    時間: 25-6-2008 23:17
咁你地係點入到去嫁-.-|||
死啦......好驚TIM
作者: 凍檸水OO    時間: 26-6-2008 14:35
如果佢話你錯
咁1定係你打錯pw//ac架喇喎=.=
作者: 草餅o丫樂    時間: 26-6-2008 22:47
或者你可能伺服器錯了,又或者可以比個帳號密碼我個個ser去試[[onion_53]]
作者: wing001060    時間: 3-7-2008 13:06
原帖由 凍檸水OO 於 26-6-2008 02:35 PM 發表
如果佢話你錯
咁1定係你打錯pw//ac架喇喎=.=

唔係啵....
我從「第2個途徑」入...  (你估到係咩嫁啦-_-)
ac pw 一樣咁打  入到嫁啵-_-
剩係入唔到隻game  激鬼死
作者: 凍檸水OO    時間: 3-7-2008 15:25
你第2個途經應該save左ac pw

你以為自己打果個係果個pw咋-o-!?
作者: wing001060    時間: 3-7-2008 15:35
原帖由 凍檸水OO 於 3-7-2008 03:25 PM 發表
你第2個途經應該save左ac pw

你以為自己打果個係果個pw咋-o-!?

我唔save嫁
因為好危險 
雖則用已經係危險
但我自己覺得save落去仲危險
我自己用張紙抄低哂個ac pw嫁!
我自己打左好多次都入到
偏偏係正服唔得...
作者: 凍檸水OO    時間: 3-7-2008 17:12
你試下開新ac入game 睇下係ac問題定係個程式問題
作者: wing001060    時間: 4-7-2008 01:23
原帖由 凍檸水OO 於 3-7-2008 05:12 PM 發表
你試下開新ac入game 睇下係ac問題定係個程式問題

AC問題...
個新AC又入到==!
好奇怪
作者: 凍檸水OO    時間: 5-7-2008 01:01
= ='!?
【程式】入到 但係game就入唔到!?
咁不如你開個新ac升-.-"
作者: wing001060    時間: 7-7-2008 02:53
原帖由 凍檸水OO 於 5-7-2008 01:01 AM 發表
= ='!?
【程式】入到 但係game就入唔到!?
咁不如你開個新ac升-.-"

開頭好難升
更何況我果個ac係水智1轉110 -.-  轉左  
做轉任好ma煩的///未轉可以考慮 囧
作者: 浪楓    時間: 7-7-2008 07:55
原帖由 wing001060 於 7-7-2008 02:53 發表

開頭好難升
更何況我果個ac係水智1轉110 -.-  轉左  
做轉任好ma煩的///未轉可以考慮 囧

你應該係記錯ser or pw or id
既然都唔記得,重練吧= ="

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2